HP 11-tums Tablet PC debuterar med flipkamera och Windows…

HP höll ett ganska stort evenemang igår, under vilket det presenterade ett gäng produkter, inklusive en ny 11 tums surfplatta. Den kallas helt enkelt för HP 11-tums Tablet PC och den använder Windows 11 och en flip-kamera. Produkten är en lätt och tunn enhet designad för produktivitet och kreativitet på språng.

Det är också världens första sport vridbar kamera på en surfplatta och den första surfplattan med en 13 MP frontkamera. Uppenbarligen är den avsedd för videosamtal. HP 11-tums Tablet PC använder Windows 11:s Snap Layouts i både liggande och stående modell och den använder sig också av det inbyggda stödet för att se innehåll, redigera mellan två appar och dela innehåll under ett videosamtal.

Produktiviteten kommer att ökas med hjälp av det valfria löstagbara magnetiska tangentbordet, som även kan fungera i stående och liggande läge. Det finns också HP Rechargeable Tilt Pen (tillval), programvaran HP Palette och Windows Ink. Du kan flytta mellan enheter för att skapa, arbeta och även spela med SuperSpeed ​​USB-C-porten. Specifikationerna inkluderar 4 GB LPDDR4X RAM, 128 GB SSD-lagring, en Intel Pentium Silver N6000 CPU med 4 kärnor och en 2K-skärm med 400 nits ljusstyrka. WiFi 6 finns också här och allt väger 600 gram.

Ovannämnda CPU är en Jasper Lake-modell, en 6 watt, fyrkärnig/fyrgängad enhet designad för billiga enheter. Den erbjuder ett prestandahopp på 30 % från den tidigare generationens chipbaserade Intel Gemini Lake Refresh-arkitekturen. Det finns också en 32,2 Wh-smet och en 30W USB-C-laddare som ger 50 % laddning på 45 minuter.

Produkten kommer att finnas tillgänglig från december till 599 USD.

Relaterade artiklar

Back to top button