Honor Watch GS Pro och Watch ES-tjänsteman i Italien: full sport med 100 lägen, SpO2 och mycket mer

Efter MagicWatch 2 och det nya bandet 5 återgår den kinesiska tillverkaren till laddningen med två nya bärbara apparater som är utformade med avancerade funktioner för övervakning av hälsa och den externa miljön, två lösningar avsedda för äventyrsälskare och fitnessälskare. Tillkännagivandet kommer i samband med IFA 2020, ett perfekt ögonblick för att understryka företagets åtagande att skapa ett allt smartare ekosystem. Men nu inte mer prat: här handlar allt om design, specifikationer, funktionalitet, pris och release av Honor Watch GS Pro Och Klockor!

Honor Watch GS Pro och Watch ES-tjänsteman i Italien: allt om de nya bärbara produkterna

Titta på GS Pro: smartklockan som fokuserar på uthållighet

Den nya Honor Watch GS Pro är en robust bärbar, designad för stadsäventyrare och dedikerad till uthållighet tack vare certifiering MIL-STD-810G (indikerar att smartwatchen har klarat 14 tester av motstånd, fukt, vibrationer och så vidare för att simulera en mängd extrema förhållanden utomhus). Enheten har en rostfri ram och urtavla och erbjuder en rund skärm AMOLED från 1,39 med upplösning 454 x 454 pixlar och densitet av 326 PPI.

Honor Watch GS Pro

Uppenbarligen saknas det vattentätning upp till 5 bankomat, samt spårning GPS/Glonass: Det senare tillåter användare att korrekt registrera sina rutter och aktivera funktionen Rutt tillbaka när önskad destination har uppnåtts.

Honor Watch GS Pro

De bärbara stöden bortom 100 träningslägen, inklusive simning (öppet vatten eller pool), vandring, bergsklättring, elliptisk, rodd och så vidare. Till slut kan Honor Watch GS Pro förutsäga miljöförändringar och skicka varningar vid ogynnsamma väderförhållandensamt påminnelser om när solen ska gå upp och gå ned.

Enheten flyttas av chipsetet Kirin A1, en lösning som möjliggör intelligent energihantering; i form av autonomi vi pratar om cirka 25 dagar på en enda avgift. För användare som lever en mer aktiv livsstil har Honor Watch GS Pro en batteritid på 48 timmar med GPS-läge i bruk i utomhusmiljöer; istället övergår det till en otrolig autonomi av 100 timmar med energibesparing. Full laddning tar mindre än 2 timmar.

De olika funktionerna inkluderar sedan möjligheten att fjärrstyra smartwatch-kameran, övervaka hjärtfrekvens 24/7 övervakning SpO2, det av sömn och stressvärden.

Titta på ES: passform och snygg design, men med en sportig själ

Honor Watch t.ex.

Med Honor Watch ES företaget ändrar helt kurs med en modell i stil med Huawei Watch Fit. Till skillnad från GS Pro-modellen har vi i det här fallet en rektangulär skärm AMOLED från 1,64 ″ med upplösning 456 x 280 pixlar, anpassningsbara urtavlor, en ram på 30 mm och en tjocklek på 10,7 mm. Enheten är vattentät upp till 5 bankomat, enligt tradition.

De bärbara funktionerna 12 animerade kurser för att hjälpa användarna att uppnå sina mål med hjälp av specifika scenarier som fettförbränning och abs-träning. Det ger också 44 animerade träningsrörelser att tydligt demonstrera de olika träningsställningarna, perfekta för att förbättra form och teknik. Användare kan också välja mellan 95 träningslägen inklusive löpning inomhus och utomhus, promenader inomhus och utomhus, cykling inomhus och utomhus, simning i poolen, simning med öppet vatten, gratis träning, elliptisk, roddmaskin och till och med yoga.

Det saknas inga klassiska funktioner relaterade till hälsa och kondition: övervakning av frekvens hjärt-H24, av sova och värden SpO2. Till dessa läggs övervakningen av påfrestning Han föddes i cykel kvinna. Pratar om autonomi, de bärbara erbjudandena upp till tio dagar med en enda laddning; full laddning sker på 100 minuter.

Officiell Honor Watch GS Pro och Watch ES – Pris och tillgänglighet i Italien

När det gäller det nya Honor Watch GS Pro, smartklockan finns att köpa i den officiella HiHonor-butiken från och med 14 september, till priset av 249,90 €. I samband med lanseringen, från 14 till 30 september är enheten. När det gäller pris och tillgänglighet på Honor Watch ESkommer den bärbara enheten att anlända till HiHonor från 21 september till 99,90 €. Även i det här fallet kommer det att finnas ett specialerbjudande som gäller från den 21: a till den 30: e i månaden: i det här fallet .

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button