Honor View 10, vår förhandsvisning (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Honor View 10, vår förhandsvisning (foton och videor)

Vid sidan av presentationen av Honor View 10 ville vi genast prova den nya toppen av det kinesiska företagets sortiment. En smartphone som på papper utlovar en riktig toppupplevelse, men för tillfället har vi bara bucklat ytan. Lanseringspriset på “bara” 499 € är verkligen intressant.

Honor View 10:s design är ganska modern, även om den främre fingeravtrycksläsaren gör lite 2016. Byggkvaliteten verkar fortfarande finnas där, och visa ger en bra show av sig själv. När det gäller effektfaktorn, även om vi verkligen inte har testat den noggrant, har vi inte alltför många tvivel. Medan den är utrustad med samma SoC Kirin 970 av Huawei Mate 10 Pro, och åtföljs av 6 GB RAM och 128 GB lagringsutrymmedu kommer knappast att sätta den i kris.

De fotografiska sektorn istället förtjänar den en fördjupad studie som vi kommer att kunna genomföra först under de kommande veckorna. Å ena sidan har vi två högupplösta bakre kameror (16 + 20 megapixlar), och den främre är inget undantag (13 MP), men upplösningen berättar bara en del av historien.

I de mycket få bilderna vi tog direkt på plats verkade kameran lovande, även om i ett fall (vi försökte flera gånger och resultatet var alltid detsamma) kom AI:n i vägen. fel (se galleri). För nu, njut av förhandsvisningen, och under de kommande veckorna kommer även den fullständiga recensionen av Honor View 10.

Relaterade artiklar

Back to top button