Honor View 10 kommer i den nya Crush Red-färgen och är redan rabatterad till 449,90 €!

Note: We hope you enjoy reading this article: Honor View 10 kommer i den nya Crush Red-färgen och är redan rabatterad till 449,90 €!

Om du är intresserad av att köpa en Honor View 10 har du från och med idag ett val till. På den officiella Honor-butiken finns nu också ny version av smartphone i den exklusiva Krossa röd färgtillgänglig med rabatt under de första dagarna av marknadsföring.

Tills 25 mars 2018den mycket ljusa nya nyansen av röd på smarttelefonen kommer att finnas tillgänglig att köpa på officiell digital butik till priset av 449,90 €det vill säga ben 50 € rabatt jämfört med den officiella prislistan på 499,90 €, men var försiktig eftersom kvantiteterna kommer att vara begränsade.

Dessutom, med anledning av Supermärkesveckankommer alla kunder som registrerar sig på den officiella Honor-butiken fram till den 29 mars att kunna få en kupong på 50 € att spendera på köpet av Honor View 10, även den i den nya färgen, endast giltig från 27 till 29 mars 2018.

För mer information på erbjudandet och på den nya varianten av Honor View 10 kan du besöka dedikerad sida i den officiella butiken som finns på denna adress.

Relaterade artiklar

Back to top button