Honor V9 kommer att presenteras den 21 februari: och Honor 9?

Note: We hope you enjoy reading this article: Honor V9 kommer att presenteras den 21 februari: och Honor 9?

Du kanske inte kommer ihåg Honor V8: det är en smartphone som lanserades i Kina förra maj och som aldrig kom hit, men som Huaweis dotterbolag hämtade inspiration för att skapa Honor 8, som kom till Italien och hur, och han var också en förkämpe för konsensus . Det är därför nästa presentation av Honor V9 vi är mycket intresserade.

Smarttelefonen kommer verkligen att tillkännages i Kina nästa gång 21 februari, vilket också framgår tack vare teaserbilden nedan. Honor V9 har nyligen certifierats av TENAA, vilket bekräftar att det är en 5,7 tum QHDmed två 12 megapixel bakre kameror och 8 megapixel främre sensor. Processorn bör vara Kirin 960, medan mängden RAM kan nå upp till 6 GB, och allt drivs av en 3 900 mAh batterimen med en kropp bara 6,9 mm tjock.

Om han ger oss så mycket kort sagt, Honor 9 kommer att ha mycket liknande egenskaper, men i en mindre kropp, d.v.s. med reducerad display och batteri; det var trots allt exakt så här mellan Honor V8 och Honor 8.

För tillfället står det dock klart att företaget inte har nämnt Honor 9, och även förra året har det gått ett par rikliga månader mellan presentationen av det ena och det andra. Så låt oss beväpna oss med tålamod, och under tiden väntar vi på att ta reda på hur denna Honor V9 kommer att bli.

Relaterade artiklar

Back to top button