Honor V8 är den valda telefonen för X Men. Eller så är det kanske tvärtom. (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Honor V8 är den valda telefonen för X Men. Eller så är det kanske tvärtom. (Foto)

X-Men – Apokalyps närmar sig, och om filmen å ena sidan redan är en kandidat för att bli en storsäljare, å andra sidan Ära, eller Huawei, som försöker beträda vågen så mycket som möjligt. Det verkar faktiskt som att en specialutgåva av Honor V8, som kommer att presenteras den 10 maj, också kommer, tillägnad de mest kända mutanterna på den stora skärmen (och serierna).

Det finns inte många detaljer om den, och precis som de många begränsade upplagorna som har jagat varandra över tid så förväntar vi oss inte att det kommer att vara lätt att ha den på vår marknad, men å andra sidan har Honor även släppt 4 nya teasers för Honor V8, som vi avslöjar innebörden av hälften av dess V.

LÄS ÄVEN: Den “skrapiga” sista trailern för X-Men Apocalypse (video)

I det här fallet står faktiskt V inte för Vendetta (och tack och lov! – Red.anm.), utan för Variera, Vitalitet, Se Och Tapperhet; det vill säga för förändring, energi, vision och värde (inte i en monetär mening).

Meningen av alla dessa ord? Rök i ögonen, förmodligen, så innan vi lämnar dig till bilderna som visar dem, påminner vi dig om specifikationerna för Honor V8, som rapporterats av det kinesiska organet TENAA: skärm 5,7 “full HD / QHD, Octa-core CPU (förmodligen Kirin), 4 GB RAM Och 32/64 GB internminne, två 12 megapixel bakre kameror och en 8 MP front, 3 400 mAh batteriOch Android 6.0 Marshmallow. Inte illa, eller hur?

Relaterade artiklar

Back to top button