Honor V30 Pro börjar ta emot uppdateringen till Magic UI 4.0

Note: We hope you enjoy reading this article: Honor V30 Pro börjar ta emot uppdateringen till Magic UI 4.0

Med lanseringsevenemanget för EMUI 11 Vi fick också en smak av nästa version av Honors proprietära gränssnitt. Tillsammans med listan över de första Huawei-märkta modellerna som får uppdateringsannonsen Android 11 Beta partnerns enheter har också dykt upp, inklusive Honor V30 Pro som under dessa timmar har börjat få den mycket önskade uppdateringen till Magic UI 4.0.

Magic UI 4.0 Beta debuterar på Honor V30 Pro med Android 11

Uppenbarligen är det fortfarande en intern betaversion, tillgänglig med en vikt på ca. 2,98 GB. Uppdateringen för programvaran till version 4.0.0.115 (C00E115R4P5), baserat på Android 11. Honor V30 Pro är den första smarttelefonen som tar emot Magic UI 4.0 (kom ihåg ännu en gång, beta): när det gäller rekryteringen till den kinesiska stängda beta, startade företaget den 14 september förra året.

Bland de berörda modellerna, förutom ovannämnda Honor V30 Pro, även V30-basen och Honor 30-serien (30, 30 Pro, 30 Pro +). För tillfället är det inte känt att betaversionen också släpps för de andra enheterna. Hittills är detta den första observationen av Magic UI 4.0: när det gäller modeller som stöds så snart vi vet mer kommer vi att publicera den fullständiga listan.

Dessutom rapporterar de kinesiska medierna att enheter utrustade med det nya gränssnittet bör ha samma öde som de med EMUI 11, nämligen möjligheten att uppdatera till HarmonyOS genom en efterföljande uppdatering.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button