Honor Play skulle vara en ny spelsmartphone med AI som kommer den 6 juni (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Honor Play skulle vara en ny spelsmartphone med AI som kommer den 6 juni (foto)

En ny Honor-märkt smartphone kommer att presenteras härnäst 6 juni med en officiell händelse i Kina, men lite eller ingenting är känt om det. Den enda säkerheten är namnet, Honor Playmen det mest intressanta är att det kan vara en riktig smartphone från spelande.

Enligt ryktena som kommit hittills ska det vara en spelenhet baserad påartificiell intelligens, även om det ännu inte är klart hur det används. De affisch som du hittar i galleriet ger redan en känsla av kraften som denna modell ska ha, så det är rimligt att förvänta sig några överraskningar.

För att försöka göra dessa rykten mer konkreta finns det de som redan har observerat att denna nya Play kan vara den mystiska Honor-modellen med kod LLD-AL30 nyligen dök upp kl TENAA. I det här fallet pratar vi om en smartphone med en display från 5,84 tum Full HD + (1 080 x 2 280 pixlar), 4 GB av RAM, 32/128 GB internminne, batteri från 2 900 mAh13 + 2 MP bakre dubbelkamera och 16 MP främre kamera.

Dessa specifikationer verkar indikera en smartphone med hårdvara inte riktigt från övre delen av intervallet, som man kan förvänta sig av en spelenhet, så det är svårt att säga att LLD-AL30-modellen verkligen kan vara Honor Play. Hur som helst kommer sanningen att avslöjas nästa vecka, så håll utkik för mer information.

Relaterade artiklar

Back to top button