Honor planerar en 2021 av eld: Honor 40 och Magic 3 med Snapdragon 888, vikningen kommer också (foto)

Man lovar att vara andra liv för Honor i panorama av smarttelefonmarknaden, omedelbart efter den slutgiltiga försäljningen av Huawei som slutfördes i slutet av 2020.

Som bekräftelse på rykten som framkom för några dagar sedan förbereder Honor några nya smartphones lanseras på marknaden. Som föreslagits av den kinesiska läckarens tweets Han fruktarkommer den nya serien till nästa sommar Ärade 40, motsvarande toppen av företagets sortiment, och vid deras sida borde det också finnas Honor Magic 3. Dessa nya enheter skulle förenas av närvaron av Snapdragon 888 som processor, medan en perforerad skärm för den främre kameran också skulle förväntas för Magic 3 med lanseringen planerad till juli 2021.

LÄS OCH: ASUS ROG Phone 5, recensionen

Men det slutar inte där: Honor kan lika gärna definitivt dyka inom området för hopfällbar. Vissa rykten har läckt ut som indikerar den kommande lanseringen av Magic X hur är det möjligt. Vi antar att den här enheten kommer att bli Honors första hopfällbara smartphone, även om inga detaljer är kända om den ännu.

Via: Gizmochina

Relaterade artiklar

Back to top button