Honor Note 10 Rolls Royce-utgåvan kommer att ha ett pris värdigt brittiska lyxbilar (foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: Honor Note 10 Rolls Royce-utgåvan kommer att ha ett pris värdigt brittiska lyxbilar (foton)

Partnerskapet mellan kända lyxbilsmärken och kinesiska smartphonetillverkare kan snart utvidgas till en annan historisk tillverkare. Efter Porsche med Huawei och Lamborghini med OPPO kan det bli turen till Rolls Royce med Honor, med anledning av lanseringen av nästa topp i sortimentet av det kinesiska varumärket.

Honor Note 10 har faktiskt stigit i förgrunden rykte under de senaste veckorna, vilket ger livstecken nästan två år efter lanseringen av Honor Note 8. Bland de varianter och färger som finns tillgängliga vid lanseringen kan det enligt de senaste ryktena också finnas enspecialutgåva tillägnad det historiska brittiska märket, specialiserat på särskilt lyxiga och exklusiva bilar.

Av bilderna att döma skulle det vara en speciell sådan spegelfinish för den bakre glaskroppen, med tillhörande symbol av biltillverkaren Rolls Royce. Det är inte klart om denna speciella variant också kommer att skryta med exklusiva specifikationer, men priset kommer säkerligen att vara: 9 998 yuan, vilket vid nuvarande växelkurs motsvarar cirka 1 277 €.

Relaterade artiklar

Back to top button