Honor Note 10 officiell! En topp i sortimentet för alla årstider: spel, foton, filmer och företag (foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: Honor Note 10 officiell! En topp i sortimentet för alla årstider: spel, foton, filmer och företag (foton)

Som meddelats idag presenterades den senaste toppen av Honor-serien i Kina och de som hittills har följt ryktens och läckornas följd kommer att vara glada. Det är verkligen inte en liten smartphone också sett att mycket teknik måste hitta utrymme inuti sin tunna kropp, men låt oss gå i ordning.

Honor Note 10 har en display 6,95″ Full HD + AMOLED med förhållandet 18,5:9Stöd HDR10 och ingripande av AI för att ytterligare förbättra videorenderingen (Smart Pixel). Videoupplevelsen definieras i IMAX-stil och berikas också av närvaron av dubbla stereohögtalare med Dolby Atmos-stöd.

Ramarna är tunna, men fortfarande tillräckligt närvarande för att visa märket i botten. Skärmen är skyddad av en 2,5D glas med böjda kanter medan ryggen är behandlad med en finish som förstärker dess glans.

Den antagna processorn är Kirin 970 med Turbo GPU och ett NPU-chip uttryckligen tillägnad stödet av artificiell intelligens.

Även där CPU har ett Turbo-läge som kan aktiveras via en fysisk knapp på baksidan som rengör bakgrundsprocesser för att fokusera resurser på spelprestanda.

Med all denna kraft kunde smarttelefonen inte undgå att vara utrustad med en kylsystem upp till och faktiskt utöver ett komplext system av 9-lagers isolering – kallad “The Nine” – det finns också vätskekylning som på datorersom kan sänka temperaturen upp till 10 grader.

där batteri det är verkligen rymligt med 5 000 mAh och 5V 4,5A snabbladdning för en angiven tid av 17,5 timmars kontinuerligt spelande.

Om du inte är intresserad av filmer och spel, erbjuder Honor Note 10 också några intressanta affärsfunktioner. Smarttelefonen kan faktiskt också användas i PC-läge koppla den till en dator via kabel eller trådlöst, även lägga till tangentbord och mus. På så sätt rullar bilderna på telefonen på PC:n samtidigt som displayen blir en riktig pekplatta.

Kommer till fotografiska sektorn på baksidan finner vi en dubbel 24 + 16 MP-sensor och AI-stöd i stabilisering bild (AIS), medan du är på främre det finns en kamera från 13 MP även utrustad med AI-stöd men endast för skönhetseffekter, porträttläge och scenigenkänning. I fotoläge kan CPU Turbo-knappen också användas för fotografering.

Äntligen, priser och tillgänglighet, Honor Note 10 kommer att marknadsföras i 3 versioner: 4/64 för ca 349 €, 6/128 för ca 399 € och 8/128 för ca 449 €. Tillgängliga färger är Phantom Blue, Midnight Black och Lily White (Notera endast 10 GT specialutgåva). Alla dessa uppgifter gäller för Kina, det finns fortfarande ingen information om ankomsten till Europa.

Relaterade artiklar

Back to top button