Honor Note 10 kommer att vara ett enormt toppsortiment: här är rendering och möjliga specifikationer (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Honor Note 10 kommer att vara ett enormt toppsortiment: här är rendering och möjliga specifikationer (foto)

Efter den officiella bekräftelsen angående namnet läckte även de första ut bilder och det möjliga specifikationer om det nya Hedersnot 10ännu en exponent för det kinesiska företagets återupplivade Note-serie.

Som redan väntat några veckor, när det fortfarande pratades om Note 9, borde Honors nya toppsortiment ha en riktigt stor skärm, i storleksordningen 6,9 tum. För att vara exakt bör panelen vara en AMOLED med upplösning 2K QHD är formad 18:9insatt i ett vitt skal utan hack men med inte för tunna ramar både upptill och nedtill.

På baksidan in metallsynlig i guldfärg i renderingarna i galleriet, skulle vara närvarande dubbel kamera från 16 MP med AI-stöd uppe till höger, anordnat horisontellt, och spelaren för Fingeravtryck i mitten.

Ett Huawei-märkt hjärta borde slå under huven, nämligen SoC Kirin 970Flankerad av 6 GB av RAM e 128 GB internminne, och integreringen av innovativ teknik bör inte heller saknas Turbo GPU.

För batteriet talar det om en kapacitet på 6 000 mAh.

För presentationsdatum finns det dock fortfarande ingen exakt information. Om man tar för givet de renderingar och tekniska funktioner som tillkännages av dessa rykten, är det troligt att denna nya Note 10 kan presenteras under andra delen årets, så vi råder dig att hålla din uppmärksamhet hög för att inte missa nästa uppdatering om det.

Relaterade artiklar

Back to top button