Honor Note 10 kommer att presenteras i Kina den 31 juli, men redan nu finns den inte längre i skalet (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Honor Note 10 kommer att presenteras i Kina den 31 juli, men redan nu finns den inte längre i skalet (foto)

Genom en bild förhandstitt nyligen släppt på webben, Honor har gett en tid till sina kinesiska fans för 31 julidagen inställd på presentation Official Honor Note 10. Den nya maffiga smarttelefonen i toppklass från det kinesiska märket är därför nära förestående, men det verkar som att den inte vill vänta en vecka till för att visa upp sig.

På kolossen av e-handel kinesiska JD – som snart verkar vilja expandera även i Europa och USA – det har faktiskt dykt upp en sida tillägnad Honor Note 10, komplett med bild framställa för att avslöja frontdesignen (medan priset är rent vägledande). Som redan har framkommit under de senaste veckorna kommer enheten att vara utan hackmen kommer fortfarande att skryta med särskilt små ramar.

När det gäller specifikationerna pratar vi om vanliga Kirin 970av en visning från ben 6,99″ i full HD + upplösning, 6/8 GB RAM och upp till 256 GB internminne. Enligt traditionen för Honor-smartphones kommer den nya modellen att landa först i Kina och sedan också komma in Europamed all sannolikhet 30 augusti nästa med anledning av OM ENsom föreslagits av tillverkaren själv.

Relaterade artiklar

Back to top button