Honor Note 10 kommer att fortsätta där Note-serien slutade och bevisa att det kommer att vara värt att vänta på

Note: We hope you enjoy reading this article: Honor Note 10 kommer att fortsätta där Note-serien slutade och bevisa att det kommer att vara värt att vänta på

Nothing Honor Note 9. Nästa exponent i Note-serien av det Huawei-ägda varumärket kommer att kallas Hedersnot 10. För att skingra alla tvivel om nomenklaturen tänkte vi på ingen mindre än hederspresidenten Zhao Minggenom deras officiella Weibo-konto – ett av de mest använda kinesiska sociala nätverken.

Efter tillkännagivandet av Honor Note 8 den varma sommaren 2016 hade Honor’s Note-serien inte lönat sig 2017, vilket lämnade fans av mycket generöst stora smartphones att frukta att den hade skickats till vinden. Zhao Ming har istället uttalat att Honor under dessa två år har allt annat än slumrat, men har arbetade under spår för efterföljaren till Note 8, som vi kan förvänta oss under de kommande månaderna.

För en gångs skull kommer därför numreringshoppet från 8 till 10 att ha en vettig motivering, givet bl.a två års mellanrum mellan de två modellerna och önskan att länka den nya smarttelefonen mer direkt till den nyligen lanserade Heder 10.

Zhao Ming har för tillfället inte varit obalanserad när det gäller timing och tekniska specifikationer, men har lovat att Honor Note 10 kommer att ståta med framträdande funktioner – under en tid har det talats om en nästan 7 “skärmmedan Turbo GPU:n verkar uppenbar – vilket inte kommer få fansen att ångra den långa väntan.

Relaterade artiklar

Back to top button