Honor minns att Italien är dyrare än resten av Europa, och höjer priset på Honor 5X

Note: We hope you enjoy reading this article: Honor minns att Italien är dyrare än resten av Europa, och höjer priset på Honor 5X

Den officiella Huawei/Honor-butiken, vMall, har höjt priset på Honor 5Xsom gick från € 229 till € 249, vilket gör det ännu dyrare än väntat.

Igår hade Honor faktiskt gjort det känt att det officiella priset för Italien skulle ha varit 249 €, men med tanke på att onlineförsäljningen hade öppnat förra torsdagen för 229 €, och att Honor 5X under några dagar alltid har varit tillgänglig på vMall kl. samma pris trodde vi att ökningen bara var relaterad till stora återförsäljare. Men nej.

LÄS RECENSIONEN: Honor 5X (foton och videor)

Så låt oss sätta vår själ i fred igen, för för Huawei (och absolut inte bara för henne) är Italien tydligen dyrare. En liknande sak hände ju också med Nexus 6P, lanserad för 699 € av oss medan det i resten av Europa var 649 €. Och detta är bara ett exempel bland många på vad som skulle vara en lång kedja. Hade någon av er redan passat på att köpa Honor 5X för 229 euro, kanske till och med med den extra rabatten vi föreslog?

Relaterade artiklar

Back to top button