Honor Magic lovar gnistor, men vi hoppas att de inte bara är illusioner

Note: We hope you enjoy reading this article: Honor Magic lovar gnistor, men vi hoppas att de inte bara är illusioner

En inte lite förvirrande rapport av GizmoChina (både för innehållet och för formen) försöker kasta lite ljus över Honor Magic, den förväntade smartphone utan ramar runt displayen som Huaweis dotterbolag ska tillkännage imorgon.

Tekniskt sett kan det, och det villkorade är ett måste, vara en 5” QHD med den “gamla” SoC Kirin 950, nu inte längre flaggskeppsprocessorn, åtföljd av 4 GB RAM. Kamerorna, både fram och bak, kan (nya villkorade) vara från 12 megapixlarmedan batteri den skulle stanna vid 2 900 mAh. Men det borde också finnas en irisskanner, NFC, fingeravtrycksläsare “gömd” under displayen och pennhållaren, även om det är oklart om en sådan kommer med eller inte.

Att införa pris hypotes: 9 999 RMB, strax under 1 400 €, nästan i nivå med den lika dyra Huawei Porsche Design, även om denna Honor Magic borde ha en mycket mer speciell design.

Hur som helst verkar siffran för oss vara ur skala, om så bara för att Honor hittills har varit ett helt mellanklassmärke, som aldrig har vågat föreslå för dyra smartphones.

Rapporten blir ännu mer förvirrande på framsidan programvaradär vi först pratar om “stöd för Android-appar”, vilket tyder på att det är ett annat operativsystem, men sedan nämns Android uttryckligen som ett OS, även om det är kraftigt anpassat av EMUI; men detta skulle verkligen inte vara nytt.

Utan tvekan, om vi trodde på bilden som cirkulerat hittills, skulle Honor Magic utan tvekan vara konfigurerad som en enhet för att se oss omkring, men vi är ännu inte redo att gå på tåget av alla spekulationer som gjorts hittills. Lyckligtvis borde presentationen äga rum i morgon, 16 december, också för att det aldrig är trevligt att drömma länge om en viss produkt, som sedan inte blir av när man vaknar. Vilken magi förväntar du dig av denna Honor Magic?

Relaterade artiklar

Back to top button