Honor Magic 4 Pro från DxOMark: når inte Ultimate utan drar med S22 Ultra

Honor Magic 4 Pro är en av de senaste avancerade smartphones från Honor. Enheten har precis klarat eldprovet för den fotografiska sektorn från DxOMarkmed ett slutresultat som vid första anblicken kanske inte verkar alltför positivt.

Enheten fick ett poäng 131 poängdefinitivt lång men det inte tillräckligt för att komma in i topp 10 av den allmänna klassificeringen. Enheten rankas bakom Pixel 6 Pro och bakom sin kusin Honor 4 Ultimate som för närvarande intar förstaplatsen. I skottfasen gjorde han en partiell från 138 poängnär du zoomar en del från 82 poäng och under videoinspelning en partiell från 109 poäng.

Om att vara utanför topp 10 kan tyckas vara ett föga smickrande resultat, är det i verkligheten värt att komma ihåg att Magic 4 Pro håller sig (åtminstone enligt siffrorna för DxOMark) till smartphones som Samsung Galaxy S22 Ultra, Vivo V50 + och Xiaomi 12 Pro, som bara kommer i verkligheten, slog en handfull enheter (och deras varianter) för den internationella marknaden.

Bland positiva vi finner den utmärkta prestandan i förhållanden med bra omgivande ljus, bilderna med vidvinkeln och bruskontrollen även inomhus. Mellan de negativa vi hittar vissa problem med videostabilisering och vissa visuella artefakter som är märkbara särskilt i svagt ljus.

För fler detaljer om testerna som utförts på Honor Magic 4 Pro föreslår vi att du läser fullständig analys utförs av DxOMark, tillgänglig på denna adress.

Relaterade artiklar

Back to top button