Honor Magic 2 överraskningskontroll: kantlös med fingeravtrycksläsare under displayen anländer den 6 juni

Note: We hope you enjoy reading this article: Honor Magic 2 överraskningskontroll: kantlös med fingeravtrycksläsare under displayen anländer den 6 juni

En ny Honor-märkt smartphone dök överraskande upp i en aldrig tidigare skådad Twitter-läcka, med en “bild som lämnar gott om utrymme för fantasin men definierar två grundläggande aspekter: det blir en kantlös enhet och med läsaren för Fingeravtryck under displayen.

Den misstänkte nummer ett för att fylla rollen som just beskrivits verkar vara Honor Magic 2, arvtagare till förra årets smartphone som aldrig officiellt kom till Europa. Teasern du hittar i galleriet nämner sloganen “Honor AI-telefon“, därför kan vi förvänta oss att det kinesiska företaget kommer att kunna utrusta den här nya modellen med många smarta funktioner, kanske några av dem som redan setts på andra Huawei-smarttelefoner.

Det eventuella officiella presentationsdatumet för denna nya Magic 2 bör vara nästa 6 juni, även om det för närvarande inte finns några bekräftelser från företaget. Det skulle också vara en lansering för kinesiska marknadenmed låg sannolikhet att släppas även för Europa, som hände med den första Magic.

Relaterade artiklar

Back to top button