Honor litar inte på oss och vill att du ska recensera Honor 6X (uppdaterad: recensioner publicerade)

Note: We hope you enjoy reading this article: Honor litar inte på oss och vill att du ska recensera Honor 6X (uppdaterad: recensioner publicerade)

Honor lanserar en talangrecension för Honor 6X som ger röst åt sina användare!

Milano, 20 januari 2017 – Honor, smartphonemärket för digitala infödda, planerar sin framtid tack vare feedback från sina användare. Tack vare konstant lyssnande på fans och användare är enheterna designade för att alltid möta deras behov. Det är just genom detta tillvägagångssätt som idag Honor har över 90 miljoner fans runt om i världen.

Från och med 2017 har Honor beslutat att lansera ett testprogram av sina produkter riktat till slutanvändare. I Italien kommer 15 lyckliga att kunna recensera Honor 6X. För att delta i urvalet, registrera dig från idag till 26 januari på webbplatsen www.hihonor.com/it/honor6xtesters och berätta hur du tänker göra en recension av Honor 6X det vill säga… #XtraOrdinary!

Det finns ingen gräns för kreativiteten! Varje recension måste fokusera på en specifik funktion hos Honor 6X genom en kreativ idé, som presenteras med en kort text och ett foto, för att skapa en video utöver det vanliga. De 15 mest kreativa användarna kommer att få en Honor 6X i test och kommer att få möjlighet att göra unboxing-videon, 3 artiklar om dubbla kameror, batteri och prestanda, en videorecension och en artikel med de sista kommentarerna om deras upplevelse.

Alla granskare kommer att se sitt innehåll publicerat på Honors forum. De 5 mest #XtraOrdinary-recensenterna kommer att kunna behålla Honor 6X och deras innehåll kommer också att publiceras på Honor sociala nätverk.

Registrera dig för Honor-granskningsprogrammet nu på vår hemsida: www.hihonor.com/uk/honor6xtesters.

Relaterade artiklar

Back to top button