Honor lanserar Hot Offers, med Honor 8 igen för 199 €, och sparar sig inte på anspelningar … (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Honor lanserar Hot Offers, med Honor 8 igen för 199 €, och sparar sig inte på anspelningar … (foto)

Under de senaste månaderna har Honor stått ut för en nära följd av aggressiva erbjudanden som har haft några av sina största som huvudpersoner bästsäljarepå alla Honor 8. Och nu är det dags igen att återlansera kampanjerna, denna gång med namnet Heta erbjudanden.

För att göra reklam för dem har Honor valt ett inlägg på sin officiella Facebook-sida och hänger sig åt en rad skämt anspelningar kryddad på de tre huvudpersonerna (bild i galleriet). Som väntat handlar det återigen om Heder 8säljs till priset av 199,90 €tillsammans med Honor 8 Pro, 329,90 €och Honor 6X, 159,90 €.

Erbjudandena gäller för närvarande i HiHonor-butiken och de färger som finns tillgängliga är det blå för Honor 8 och 8 Pro och det grå Och Silver för Honor 6X. För tillfället, tillverkaren angav inte så länge det kommer att vara möjligt att dra nytta av dessa erbjudanden och av denna anledning, om du är intresserad, föreslår vi att du inte dröjer för länge.

Relaterade artiklar

Back to top button