Honor har arrangerat ett europeiskt evenemang den 5 december: lösenord, reducerade ramar (foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: Honor har arrangerat ett europeiskt evenemang den 5 december: lösenord, reducerade ramar (foton)

Efter presentationen av Honor 7X är det kinesiska varumärket återigen huvudpersonen: det har faktiskt börjat spridas en del inbjudningar till ett europeiskt evenemangatt bli hållen i London nästa 5 december. Just inom inbjudningsbilderna går det att greppa några tydliga referenser om vad Honor har i beredskap för oss.

I själva verket, mot en nattlig bakgrund av London Eye, sticker de ut två stiliserade silhuetter av smartphones som kännetecknas av den egenhet som representerar sanningen fil rouge av detta 2017, eller mycket små ramar. De laterala verkar nästan obefintliga, medan de övre och nedre verkar särskilt tunna, med den oundvikliga detaljen i rundade hörn.

För tillfället är det svårt att få en uppfattning om vad dessa knappt kläckta konturer kan vara indikativ av slutprodukten, men de som förutspådde det enda tillkännagivandet om ankomsten till Europa av Honor 7X, kommer förmodligen att kunna förvänta sig något mer betydande. Från bilderna verkar det faktiskt inte vara riskabelt att anta att en smartphone kommer mycket högre räckviddinspirerad av den kommande Mate 10 Pro (16 oktober).

Visst, om Honors mål var att återkalla vårt Uppmärksamhet inför nästa London-evenemang gjorde hon det väldigt bra. Men nu också förväntningarna är höga och vi hoppas att de inte kommer att ignoreras.

Relaterade artiklar

Back to top button