Honor förutser Huawei genom att ta med QHD till Honor V8, dess nästa phablet i toppklass

Note: We hope you enjoy reading this article: Honor förutser Huawei genom att ta med QHD till Honor V8, dess nästa phablet i toppklass

Honor V8som väntas lanseras den 10 maj, har nyligen avslöjats av det kinesiska certifieringsorganet TENAA, som har publicerat några Foto smartphone, kryddad med det mesta specifikationer som angår honom. För att vara exakt har tre smartphonevarianter certifierats: KNT-AL10, KNT-TL10 och KNT-AL20. De två första skiljer sig endast i Färg, som du redan kan gissa från bilden i början och från de andra du hittar nedan; den tredje är istället en överlägsen variant vad gäller skärm, processor och minne. (Huawei V8 Plus? – Redaktörens anmärkning).

Honor V8 kommer därför som standard med en skärm 5,7 tum full HD, 2,3 GHz octa-core CPU (förmodligen Kirin), 4 GB RAM Och 32 GB internminne. Den fotografiska sektorn, som på pappret har stark samhörighet med Huawei P9, tillhandahåller två 12 megapixel bakre kameror och en 8 MP front. Det hela drivs då av gott 3 400 mAh batterimedan måtten som visas är 157 × 77,6 × 7,75 mm, för en vikt av 170 gram.

Operativsystemet uppdateras istället till Android 6.0 Marshmallow.

Vi pratade dock om den kraftfullare varianten, KNT-AL20. Den senare bär faktiskt klocka av 2,5 GHz-processorn minne internt till 64 GB och höjer framför allt skärmupplösning upp till QHD, faktiskt föregripande Huawei, som hade sagt att de ville komma dit i en framtida modell (men var det inte så att han kanske pratade om detta?).

LÄS RECENSIONEN: Huawei P9 (foton och video)

Tillgänglig, enligt TENAA, i färger Gold, Silver och Rose Gold, Honor V8 kommer att presenteras den 10 maj och är konfigurerad som den mest kraftfulla Honor-phablet någonsin. Vi hoppas dock på ett pris som inte är överdrivet, med tanke på att detta alltid har varit ett privilegium för undervarumärket Honor, och i huvudsak en av själva anledningarna till att det finns.

Relaterade artiklar

Back to top button