Honor Choice Earbuds X recension: det förbättrar ljudet, men priset ändras inte

honor choice earbuds x cover recension

ECOVACS

Att välja en modell av TWS-hörlurar passar bra med vissa behov, både av ficka och av ljudkvalitet och därför måste du veta hur du ska välja mellan att vilja ha en förstklassig produkt eller en mer tillgänglig modell. Om vi ​​tittar på den andra betydelsen överstiger intervallet som ska betraktas aldrig 50 € och de nya TWS-hörlurarna Honor Choice Earbuds X, huvudpersoner i denna recension, kan vara en rättvis kompromiss i denna mening.

Honor Choice Earbuds X recension

honor choice hörlurar x 01-0 recension

paket innehåll

Naturlig utveckling av den förra Hörlurar, som vi kommer att se senare, förblir de en viktig produkt när det gäller innehållet i förpackning. Faktum är att inuti, förutom hörlurarna, den Honor Choice Earbuds X i recension de följer med fodralet, Type-C-kabeln och manualerna. Eftersom de nu är semi-in-ear tappar de de medföljande gummikuddarna.

Design och material

De första riktiga förändringarna, jämfört med den första modellen, är rätt in design av dessa hörlurar. Som redan nämnts har vi en konformation semi in-ear, jämfört med det tidigare in-ear-valet. Stjälkarna förändras också, blir mer slingrande och närmare Honors vanliga hörlurar i serien, med en silverfinish i botten. Laddningsfodralet, nu högre och slankare, ändrar också formen. De material vald är huvudsakligen vit polykarbonat, i detta förändrar det ingenting.

Smarta funktioner

honor choice öronsnäckor x 02 recension

Hörlurarnas touchkontroller Hedersval de är väldigt enkla och intuitiva, som det var för in ear-modellen. Du måste dock vara väldigt noggrann med att använda dem, eftersom plattan som de aktiveras på visar sig vara mycket känslig och därför riskerar du att kalla fram ett annat kommando.

Du kan pausa, svara på telefonsamtal och aktivera röstassistenten (både Google och Apple). Viktigast av allt, det finns tillägget av ett låglatensläge för video och spel, som fungerar i princip bra.

En egentlig applikation, som den tidigare modellen, saknas. Eller snarare, den finns men bara i den kinesiska versionen, så den tillhandahålls inte för den globala versionen. Det hade varit nyttigt, men det är inte uteslutet att det i framtiden också kan komma hit.

När man tittar på anslutning, å andra sidan, använder de nu stöd för Bluetooth 5.2 och framför allt av en AAC codec, alltid väldigt bekväm när det kommer till att lyssna.

Ljudkvalitet – Honor Choice Earbuds X

Komplimanger måste faktiskt ges till (associerad producent) och till Ära så långt de har producerat på ljudnivån i dessa hörlurar. De Hörlurar X de låter väldigt bra för vad de kostar och det gör troligen dynamiska förare 12 mm integrerad i paviljongen. Det finns förvisso en preferens för de höga, men mellan och låga är inte så blandade och du kan säkert ha ett rent ljud.

När det gäller talsamtal, inte ens där gör de oss besvikna genom att bara göra sitt. Visst, vänta inte på jag Soundcore Liberty 3 Pro men det är verkligen väldigt ärligt det utförda arbetet.

Autonomi

honor earbuds x 03 recension

Men hur länge tar batteri Av dessa Honor Choice Earbuds X? Svaret är: mycket! Hörlursmodulen på 40 mAh, kombinerad med 500 mAh-modulen i fodralet, låter dig nå de 6 timmarna individuellt och 30 timmar totalt. Kunde inte ha bett om mer, om jag ska vara ärlig.

Honor Choice Earbuds X recension – Pris och slutsatser

I slutet av denna recension måste vi sammanfatta dessa hörlurar Honor Choice Earbuds X. Utgångspunkten att göra i detta avseende är i huvudsak densamma: vi utgår från priset. De kostar omkring 30 €, mirakel kan inte begäras, men de försvaras konkret väl och därför, som det var för Redmi Buds 3 (kanske en annan nivå, men vi är inte långt), de ska bara köpas om du har en begränsad budget men inte vill ha en dålig produkt. Visst, om de gjorde appen tillgänglig, kanske.

Men var kan man köpa dessa Honor-hörlurar? Nedan hittar du länken till köpet på AliExpress men var försiktig: rean börjar från nästa 11 november 2021 (någon sa Singeldagen?) och med den dedikerade rabattkoden kan du få ett förmånligt pris. Vårt råd är därför att vänta på den ödesdigra dagen och även få en bekväm dag frakt från Europa.

http: // Honor% 20Choice% 20Earbuds% 20X% 20 |% 20AliExpress

Frakt från EUROPA Erbjudande från och med 11 november 2021 Mer Mindre ⭐️ Upptäck GizChina adventskalender med 25 supererbjudanden att avslöja varje dag fram till jul och den vår nya veckoflyer med alltid olika exklusiva erbjudanden och kuponger.

Relaterade artiklar

Back to top button