Honor anländer officiellt från Unieuro, som också verkar sälja Meizu (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Honor anländer officiellt från Unieuro, som också verkar sälja Meizu (foto)

Honor finns nu i Unieuro-butiker

Mobiltelefonvarumärket anländer till butikerna hos den viktigaste återförsäljaren av konsumentelektronik med flera kanaler och utökar sitt team i Italien

Milano, 11 januari 2016 – Honor, e-handelssmarttelefonvarumärket dedikerat till digitala infödda, kommer till försäljning i Unieuros storskaliga butiker.

Fram till för några dagar sedan var Honor-produkter endast tillgängliga online och på vMall, den dedikerade och interaktiva e-handelsplattformen för Honor och Huawei. Nu kommer det dock att vara möjligt att köpa Honor-smartphones även i hela nätverket av Unieuro hemelektronikbutiker. Honor-produkter kommer också att finnas tillgängliga på Unieuros onlineportal.

Digitala infödda kommer att kunna välja sin favoritsmartphone från dessa modeller:

  • Heder 6 – Honors första avancerade smartphone som representerade den europeiska allmänhetens första kontakt med det nya varumärket.
  • Honor 4X – den ultimata smartphonen för spelare, en kraftfull enhet, tack vare en 64-bitars processor och ett långvarigt batteri.
  • Heder 7 – radens senaste pärla, en avancerad smartphone utrustad med en otrolig fingeravtrycksläsare. Slutsåld inom en dag efter lansering!

Företaget utsåg också Di Zhang, tidigare Operation Manager på Huawei, till Honors Open Market Account Manager för den italienska marknaden för att uppnå företagets strategiska mål.

“Jag är glad över att få möjligheten att arbeta med Honors italienska team för att erbjuda en överlägsen mobil internetupplevelse till italienska digitala infödda. Vår avsikt är att fortsätta lyssna på våra kunders feedback och använda den som vägledning för att utveckla nya produkter. Det är därför vi har beslutat att låta dem röra vid våra produkter med sina egna händer och därmed ha möjlighet att köpa det de vill ha med större medvetenhet”.

Honor är tillgängligt i 74 regioner och länder runt om i världen, inklusive Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Italien, Spanien och Nederländerna. Utlandsleveranser växer till 3 miljoner enheter, totalt 20 miljoner under första halvåret 2015, ett ledande resultat jämfört med andra kinesiska telefon- och mobilt internetmärken.

Relaterade artiklar

Back to top button