Honor 9 Lite: den nya 4/64 GB-varianten kommer i augusti, men priset ändras inte

Note: We hope you enjoy reading this article: Honor 9 Lite: den nya 4/64 GB-varianten kommer i augusti, men priset ändras inte

Honor 9 Lite kom på marknaden i slutet av förra året och har bäst samlat arvet från den långa dynastin bästsäljare märket Huawei / Honor i mellanklassen av marknaden. Efter mer än ett halvår har han fortfarande inte för avsikt att abdikera, utan höjer snarare med en opublicerad variant för vår marknad, redo att landa i månaden augusti.

Det är exakt samma enhet, utrustad med en display från 5,65 “IPS full HD + i 18:9SoC Kirin 659, dubbel kamera bak och batteri från 3 000 mAh, men med ett nytt minne. Från 3 GB RAM och 32 GB internminne går vi till 4 GB RAM och 64 GB lagringsutrymme – alltid utbyggbar via microSD upp till 256 GB.

Trots välkomnandet uppgraderinglistpriset stiger inte, men förblir oförändrat: 229 €. Ett smart drag av Honor, som syftar till att höja önskvärdheten av en smartphone som inte längre är helt ny, men ändå intressant för dem som vill hålla tillbaka sina utgifter, utan att offra prestanda och övergripande kvalitet.

Relaterade artiklar

Back to top button