Honor 8 Lite tittar fram i Finland, men du vet redan att den inte kommer att bli förolämpad om du kallar den Huawei P8 Lite 2017 (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Honor 8 Lite tittar fram i Finland, men du vet redan att den inte kommer att bli förolämpad om du kallar den Huawei P8 Lite 2017 (foto)

Huawei gillar suffixet “lite”, till den grad att den, som ni redan vet, inte har gett upp en 2017-utgåva av Huawei P8 Lite, och denna “passion” har även sträckt sig till undermärket Honor, med Honor 8 Lite. Det här är en smartphone som vi skymtade för några dagar sedan, och som Honor själv bekräftade för oss att vara en tvilling till P8 Lite 2017 för vissa marknader, och nu vet vi åtminstone vilken av dessa marknader det är.

Det finns faktiskt en liten skillnad mellan Huawei P8 Lite 2017 och Honor 8 Lite: den bakre kameran, i båda fallen på 12 megapixlar, har ett brännvidd på f/2,2 på Honor-smarttelefonen och f/2,0 på P8 Lite 2017, eller den senare optiken är lite ljusare än den första. Bra för oss, eftersom Honor 8 Lite sannolikt inte kommer till Italien.

Å andra sidan kan finska användare förbeställa den, al pris på 269 €; och detta är också goda nyheter, eftersom P8 Lite 2017 kostar 20 mindre (och sjunker redan).

Om det skulle komma några nyheter för vår marknad kommer vi att prata om det igen i framtiden; Om inte, bli inte förvånad om du inte längre hör något om denna modell.

Relaterade artiklar

Back to top button