Honor 8 ger dig 12 månaders Deezer Premium +, eller åtminstone försök

Note: We hope you enjoy reading this article: Honor 8 ger dig 12 månaders Deezer Premium +, eller åtminstone försök

Det unga varumärket lanserar ett initiativ i samarbete med Deezer för de som recenserar Honor 8

Milano, 8 november 2016 – En cykeltur, en tur runt staden eller en resa, städa hemma eller förmedla information: delningsekonomin, delningsekonomin, är framtiden för den värld vi lever i. Det unga märket Ära belönar de som tror på framtiden och lanserar initiativet”Jag älskar att dela”, Riktar sig till digitala infödda och alla som älskar att dela sina erfarenheter online.

Vad frågar Honor användare? Att dela! För att delta, recensera helt enkelt en Honor 8 köpt mellan 10 och 23 november, dela dina intryck och erfarenheter med andra användare via dina sociala kanaler och registrera dig på sajten. deezer.vinciconhonor8.it . I utbyte kommer Honor att skicka en kupong för 12 månaders prenumeration på Deezer Premium + (fullständig reglering finns på initiativets webbplats).

Honor 8, märkets toppklassiga smartphone, har gjort en stor framgång sedan lanseringen, och etablerat sig både bland de yngsta, tack vare hög prestanda och den innovativa dubbla kameran, och bland dem som gör en smarttelefonens arbetsverktyg tack vare en utmärkt användarupplevelse i kombination med enhetens hastighet.

Top of the range utan kompromisser

Honor 8 är tillgänglig till det rekommenderade priset på 399 € och är en topp i sortimentet utan kompromisser, tack vare den åttakärniga Kirin 950-processorn, 32 GB internminne som kan utökas via SD-kort och operativsystemet Android 6.0. Ur en estetisk synvinkel fokuserar Honor på ljusspelet hos den 2,5D diamantslipade glaskroppen. Honor 8 finns i färgerna Pearl White, Sapphire Blue och Midnight Black, eller i Sunrise Gold-färgen i premiumversionen med 64 GB minne.

Honor 8 är svaret för dem som letar efter prestanda, skönhet och exklusivitet till rätt pris. Ett värde som ska delas med alla: Heder belönar de som agerar i första person!

#ilovesharing

#för den modiga

Relaterade artiklar

Back to top button