Honor 7X kommer till Italien: så här får du upp till 50 € rabatt! (uppdaterad)

Note: We hope you enjoy reading this article: Honor 7X kommer till Italien: så här får du upp till 50 € rabatt! (uppdaterad)

Honor 7X är på väg att anlända till Italien, och Honor förbereder ett eget lanseringserbjudande för att övertyga användare att göra eller få en fin julklapp.

Faktum är att de som registrerar sig i den officiella butiken från och med imorgon, 28 novemberoch upp till 5 december kommer att ha en kupong på 50 € för att kunna köpa smartphonen ensam den 5 december, den officiella öppningsdagen för försäljningen. Alla som köper smarttelefonen i alla försäljningskanaler, online och på annat sätt, från 5 till 24 decemberkommer att ha en cashback på 50 €. (Det vill säga att du först måste betala Honor 7X till fullt pris och sedan får du tillbaka de femtio euron).

De två kampanjerna, för att undvika tvivel, de kan inte kombineras. Vid det här laget undrar du dock: e hur mycket kostar denna Honor 7X? Vi vet inte än, men vi kommer att få reda på det med dig i morgon, när smarttelefonen kommer att inkluderas på den officiella webbplatsen. Vi påminner dig om att dess pris i resten av Europa bör vara 300 €dra sedan de nödvändiga konsekvenserna.

De mest uppmärksamma av er kommer redan att ha kopplat datumet den 5 december till ett Honor-evenemang som kommer att hållas i London. Så kommer Honor 7X att vara den enda smartphone-huvudpersonen? Förmodligen inte, för i morgon kommer Honor V10 också att tillkännages i Kina, som vi alltid förväntar oss att upptäcka den 5 december i London i sin europeiska skepnad, förmodligen med namnet Honor 9 Pro. Det villkorliga är fortfarande ett måste, liksom att ge dig ett möte på tisdag nästa vecka för att få reda på alla nyheter från Honor.

Notera: vi har uppdaterat artikeln med avseende på det första utkastet för att korrigera det som initialt rapporterades felaktigt angående vouchern som är tillgänglig på HiHonor.

Relaterade artiklar

Back to top button