Honor 7X kommer snart att dyka upp på den europeiska marknaden i svarta och blå färger?

Note: We hope you enjoy reading this article: Honor 7X kommer snart att dyka upp på den europeiska marknaden i svarta och blå färger?

Roland Quandtläckare mycket aktiv på Twitter och mycket informerad om den europeiska distributionen av smartphones – han avslöjade nyligen en indiskretion angående honom Europeisk landning av Honor 7X, en mellanklass smartphone som ser i visas i 18:9 och i dubbel bakre kamera hans arbetshästar.

Quandt meddelade att Honor 7X kunde snart börja säljas officiellt i Europa, till ett utgångspris som skulle vara runt mellan € 300 och € 330. Vissa säljare skulle redan ha flera enheter i svarta och blå färgerså den europeiska marknadslanseringen kan vara nära förestående.

Skärmen från 5,93 “på 18:9det stora batteriet från 3 340 mAh och den diskreta hårdvaruutrustningen – med den beprövade Kirin 659, 4 GB RAM Och 32, 64 och till och med 128 GB internminne – de kan vara lockande för många i prisklassen runt 300 €, vilket är i alla fall tuffare än någonsin. Vem vet om Xiaomi snart också kommer att vara officiellt med i spelet, med sin Mi A1 som lovar en strid utan hinder.

Det skulle du göra famlade av denna Honor 7X eller kommer du fokusera på något annat?

Relaterade artiklar

Back to top button