Honor 7X kommer i en exklusiv variant till Alla hjärtans dag, och de snabbaste kommer också att ha en giveaway

Note: We hope you enjoy reading this article: Honor 7X kommer i en exklusiv variant till Alla hjärtans dag, och de snabbaste kommer också att ha en giveaway

Honor 7X: Oöverträffad pris-prestanda gör den till den perfekta presenten till den älskade

Honor 7X 18:9-skärmen är den första smarttelefonen med Honor FullView Display och ger en imponerande visuell upplevelse, särskilt för spelarna mitt i händelsernas centrum. Smarttelefonen fördubblar också effektiviteten och nöjet med sin Screen Split-funktion. Den bakre kameran på 16 MP + 2 MP med dubbla linser med stor bländare (F / 0,95 – F / 16) och Autofokus för fasavkänning (PDAF) säkerställer professionell fotokvalitet och en professionell fotograferingsupplevelse. Användare i Frankrike, Tyskland, Italien, Spanien och Indien har gett Honor 7X en 4,2+-stjärnig recension på Amazon.com sedan dess globala lansering i London den 5 december 2017. Förutom svarta, blå och guldtelefoner, en ny begränsad utgåvan Honor 7X Red på 20 000 enheter kommer att finnas tillgänglig för Alla hjärtans dag i USA, Ryssland, Indien och Västeuropa (Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Italien och Spanien). Honor 7X Red kan snart beställas i Honor onlinebutik: http://www.hihonor.com/global/products/mobile-phones/honor7x/index.html.

Honor 7X Red med Honor-Monster AM15

Honor samarbetar med Monster, en av världens största hörlurstillverkare, för att ge de första 100 köparna av Honor 7X Red i varje land/region de röda sammärkta Honor-Monster AM15-hörlurarna som en speciell gåva. Dessutom, från och med i år, tar Honor partnerskapet med Monster till en ny strategisk nivå. Mer detaljer kommer att meddelas senare.

Relaterade artiklar

Back to top button