Honor 7X är redo att erövra mellanklassen även i Europa: tillgänglig snart i Tyskland

Note: We hope you enjoy reading this article: Honor 7X är redo att erövra mellanklassen även i Europa: tillgänglig snart i Tyskland

Presenterades i Kina nu för mer än en månad sedan, som redan nämnts Honor 7X landar också på marknaden Europeiska, med det uttalade målet att representera den nya fanbäraren för att stärka Honors position i mellansegmentet av marknaden. Hans ess i hålet kommer att vara huvudsakligen tre: den visas i 18:9den dubbel kamera posterior och den pris.

Även om den bakre designen skiljer sig åt i arrangemanget av den dubbla fotografiska sensorn, är släktskapet mellan Honor 7X och det mer rungande uppenbart Huawei Mate 10 Lite (som vi redan lätt har granskat). Specifikationerna är nästan identiska, till att börja med SoC Kirin 659upp till displayen från 5,93 “Full HD + i 18:9till 4 GB av minnet Bagge och även batteriet från 3 340 mAh. Till och med mjukvaran baserad på EMUI och Android 7.0 är densamma, liksom de byggmaterial som används.

Det är pris av försäljningen som, enligt Honor-traditionen jämfört med Huawei-märkta smartphones, ser en siffra på 50 € lägre än brodern Mate 10 Lite.

Förhoppningen är att det troliga 300 € of Honor 7X i Tyskland – det första europeiska landet där det kommer att finnas tillgängligt – kan också bekräftas för marknaden italienska.

Relaterade artiklar

Back to top button