Honor 7i, smarttelefonen med en “snap”-kamera, tillkännages den 20 augusti

Note: We hope you enjoy reading this article: Honor 7i, smarttelefonen med en “snap”-kamera, tillkännages den 20 augusti

Vi har redan för några dagar sedan sett att Huawei, med sitt undermärke Ärahade en speciell smartphone (ATH-AL00) certifierad i Kina, utrustad med vad som ser ut som en “snap-on” kamera, inte exakt på vågen av vad som gjordes av Opo med N-serien, men snarare som vissa kompaktkameror.

Genom att trycka på en speciell knapp på sidan av enheten kommer den bakre kamerakroppen att höjas för att få upp Fram kamerautrustad med blixt.

Mekanismen är inte helt klar, så ta det med lite fördel av tvivel, och så gör det tekniska funktioner av denna smartphone är inte kompletta. Vi pratar om Snapdragon 6152/3 GB RAM och 16 GB internminne, men detaljer saknas på den speciella fotografiska sektorn, såväl som på resten.

Å andra sidan vet vi nu att denna originalmodell ska heta Honor 7i, och som tillkännages den 20 augusti. Bara tio dagar räcker alltså för att ny information ska dyka upp, men även om den inte kommer fram blir det ändå en kort väntan.

Relaterade artiklar

Back to top button