Honor 6X i specialerbjudande från Expert för 199 €

Note: We hope you enjoy reading this article: Honor 6X i specialerbjudande från Expert för 199 €

Expert inviger den långa serien av erbjudanden som under de kommande två månaderna kommer att följa med oss ​​mot semesterperioden, och erbjuder Honor 6X en 199 € (mot listpriset 249,90 €).

Detta är smarttelefonen utrustad med dubbel bakre kamera just nu billigare på den italienska marknaden, kunna göra en funktion som vanligtvis bara skryts av mycket avancerade smartphones inom allas räckhåll. Som vi visade dig i vår recension, bör du inte förvänta dig fantastisk fotografisk kvalitet, men för den aktuella prisklassen representerar det en bra alternativ.

Erbjudandet är redan tillgänglig i alla Expertbutiker och det påverkar alla färger tillgänglig för Honor 6X, det vill säga guld-, silver- Och grå.

Den första smartphonen med en dubbel kamera för mindre än 200 €

Milano, 06 11 2017 – Med julen precis runt hörnet blir kapplöpningen om presenter mer och mer verklig. Det finns många människor att tänka på och det blir ofta svårt att frigöra sig mellan att välja den perfekta presenten och dramat “men hur mycket kostar det mig”? Honor and Expert har i år beslutat att göra saker enklare för dem som tvingas ständigt konfrontera detta dilemma.

Honor 6X är född för att kombinera wanderlusterns anda med passionen hos dem som inte kan ge upp för att föreviga varje enskild plats som besöks. Honor 6X är den idealiska smartphonen för dem som älskar kvalitet och praktiska till ett konkurrenskraftigt pris. Den dubbla kameran är idealisk för att släppa loss din kreativitet genom att fånga de bästa ögonblicken utan risk för att batteriet tar slut. Drömpresenten att packa upp under trädet.

Honor 6X finns från 2 november i tre färger – guld, silver och grått – till ett specialpris på 199 € i alla Expert-butiker.

Om Honor 6X

Honor 6x är designad för att erbjuda en överlägsen anslutningsupplevelse, som gör det möjligt att med en enda batteriladdning njuta av 11,5 timmars video, 70 timmars musik och 8 timmars spel, perfekt för dem som skyddade från kylan har planerat mycket långa utmaningar på Real Racing 3 i värmen från den öppna spisen eller för den som ska spendera julmiddagen med att ta roliga souvenirbilder på alla släktingar.

En smartphone designad för att utforska världen, odla artisten i var och en av oss och njuta av en värld av musik, spel och fotografi på högsta nivå.

Honor 6X är ett verktyg som är designat för att leta efter excellens utan att behöva kompromissa, perfekt för dem som inte vill spara på prestanda och ge en mycket speciell gåva.

#heder #för de modiga

Om Honor

Honor är ett internetmärke av smartphones och är en del av Huawei-gruppen. Det föddes för att skapa produkter optimerade för användning av internet med enastående prestanda för att möta behoven hos digitala infödda och väcka lusten till handling, stimulera kreativitet och låta unga människor förverkliga sina drömmar. Honor är inte rädd och är ett varumärke som särskiljer sig genom att föra med sig en våg av förändring, vilket ger användarna tillgång till den bästa och mest innovativa tekniken till ett extremt konkurrenskraftigt pris. Heder, för de modiga.

För mer information, besök www.hihonor.com eller följ Honor på Twitter (@Honor_IT), Instagram (@Honor_italia) eller Facebook (www.facebook.com/HonorIT).

[/quote_spoiler]

Relaterade artiklar

Back to top button