Honor 6X förbereder sig för att göra dubbla kameror ännu billigare

Note: We hope you enjoy reading this article: Honor 6X förbereder sig för att göra dubbla kameror ännu billigare

Efter den utmärkta responsen från Honor 8 förbereder Huaweis dotterbolag redan något nytt, och Honor 6X den verkar nästan redo att lanseras, så mycket att den redan har fått certifiering från det kinesiska organet TENAA.

Tyvärr får vi inte de fullständiga specifikationerna för smartphonen, vilket vi bara vet att det kommer att vara Dual simmen framför allt att det kommer att krävas två bakre kameroralltmer “obligatoriskt” för Huawei, under vilken vi också hittar en fingeravtrycksläsare. Honor 6X kommer också att vara tillverkad av metall, och med tanke på den senaste lanseringen av Honor 8 för 399 € är det rimligt att förvänta sig att den siktar på en ännu mer plånboksmedveten publik.

Vi påminner dig om att Honor 5X, varav denna 6X är den logiska efterföljaren, är en 5,5 tum full HD med Snapdragon 616, 2 GB RAM, 16 GB ROM, 13 megapixel kamera och 3 000 mAh batteri. Vi inbillar oss därför inte att 6X avviker alltför mycket från allt detta och redan kan användningen av en dubbelkamera, kombinerat med en modernare CPU, räcka.

Honor 5X är för närvarande rabatterad till € 199 på vMall (från € 249), och med tanke på att 6X ännu inte har annonserats är det möjligt att vi före nästa år inte kommer att se den i Italien (om den kommer), vilket är anledningen till att vi skulle vilja att lanseringspriset var ungefär i samma omloppsbana som nuvarande 5X. Vi kommer att prata om det i sinom tid.

Relaterade artiklar

Back to top button