Honor 6X är en bra smartphone, men motstånd verkar inte vara dess prerogativ (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Honor 6X är en bra smartphone, men motstånd verkar inte vara dess prerogativ (video)

Honor 6X visade sig vara en värdig arvtagare till 5Xerbjuder bra datablad till a pris sämre än konkurrenterna. Under granskningsfasen verkade konstruktionen mer än bra, även tack vare metallkroppmen tydligen, vem har fått utföra den vanliga serien av motståndstesthan var inte riktigt lika nöjd.

De youtuber JerryRigAlltefter Honor 8, har också bestämt sig för att testa 6X, med början från skärm: efter att ha märkt tecken från nivå 2 på Mohs-skalan, insåg han att Honor hade applicerat ett skärmskydd i förväg. Anledningen? 6X 2.5D-glaset är redan repat från nivå 4. I jämförelse en smartphone med Gorilla Glass 4 når minst nivå 5 eller 6.

Glaset av backkamera den beter sig bättre och verkar inte det minsta påverkad av en fräs.

Under samma blad ger dock metallhöljet efter för repor (eller i det specifika fallet “snitt”), och fingeravtrycksläsarenär den väl har kompromissat tillåter den inte längre sitt erkännande.

Flamtestet visar att skärmen är en IPS, och efter att ha blivit svärtad återgår den snabbt till att fungera. De böjtestMen det är inte så bra: eftersom det inte finns några skruvar för att hålla ihop skalet och skärmen, böjs smarttelefonen lätt och spricker glaset.

Som sagt, vi lämnar dig kl video-: smarttelefonen, sett den prisbeter sig diskret, men sista ordet är alltid upp till dig.

Relaterade artiklar

Back to top button