Honor 6C Pro kan komma mycket snart med en 5″ HD-skärm och Nougat

Note: We hope you enjoy reading this article: Honor 6C Pro kan komma mycket snart med en 5″ HD-skärm och Nougat

Ryktena fortsätter på kontot av nya Honor 6C Pro, en variant av Honor 6C som kan nå några dagar från och med idag, troligen i sällskap med nya Honor 7X.

Även om många tvivel kvarstår om bådahårdvara än på programvara av denna outgivna Honor-modell verkar det som om webbplatsen LetsGoDigital har lyckats stjäla några information längre än de som redan släppts tidigare.

Den nya 6C Pro borde inte ha en Full HD-skärm, men det är mer sannolikt att det är en 5″ i HD-upplösningsom den som monterades på föregående generation av C-linjen. Dessutom kan processorn vara något mer presterande jämfört med Snapdragon 435 som redan setts på standard 6C, även om det är svårt att hoppas på en Qualcomm SoC av 6xx-linjen.

Mjukvaruversionen kommer att baseras på Android 7.0 Nougat, och det här är en i alla fall goda nyheter. I själva verket, även om det inte är Oreo, togs det inte för givet att Honor använde den här versionen för en enhet som inte är i toppklass.

För alla andra detaljer måste vi vänta åtminstone till nästa 11 oktober, dagen för presentationen officiell presentation av denna nya Honor 6C Pro.

Relaterade artiklar

Back to top button