Honor 6 Plus: ny topp i Huawei-sortimentet med dubbla kamera som utmanar HTC (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Honor 6 Plus: ny topp i Huawei-sortimentet med dubbla kamera som utmanar HTC (foton och videor)

Huawei presenterade idag toppen av sortimentet av den nyfödda Honor-serien, som på några månader har berikats med många nya modeller, med början med stamfadern Heder 6, och går sedan vidare till den mindre Honor 3C och Honor T1 simplattan. Så låt oss ta reda på det här Honor 6 Plus.

LÄS RECENSIONEN: Honor 6 (foton och video)

Under tiden, låt oss börja med tekniska funktioner hos Honor 6 Plus och sedan kommer vi att uppehålla oss vid de två bakre kamerorna, en lösning som hittills inom Android-området bara hade använt HTC på sin One (M8):

  • Skärm: 5,5 tum full HD
  • CPU: Hisilicon octal-core Kirin 925 på 1,8 GHz
  • Bagge: 3 GB
  • Internminne: 16/32 GB expanderbar (med microSD upp till 128 GB)
  • Backkamera: Två 8-megapixelsensorer, som tar 13-megapixelfoton
  • Fram kamera: 8 megapixlar
  • Anslutningsmöjligheter: LTE (tillval), dubbla SIM-kort, infraröd, NFC (tillval)
  • Batteri: 3 600 mAh
  • OS: Android KitKat med Emotion UI 3.0

Huawei har utvecklat en teknik som heter “Symmetrisk dubbelkamera“som kombinerar bilderna tagna av de två 8-megapixel bakre sensorerna till en enda 13-megapixel bild.

Dessa sensorer kan fånga ungefär dubbelt så mycket ljus som en enda, och är därför särskilt lämpliga för foton i miljöer med svagt ljus (Huawei kallar det “Vision Kamerateknik“, jämför det med det mänskliga ögats funktion) fokus den ökades också till bara 0,1 sekunder och Kirin 925 SoC var utrustad med en bildprocessor hög kvalitet, för att säkerställa en bättre rendering av foton. Allt detta, kombinerat med brusreduceringstekniker och speciella algoritmer för att spela in kort skärpedjupta den fotografiska sektorn av Honor 6 Plus till toppen av sin kategori.

Tillgänglighet och pris – Honor 6 Plus tillkännagavs i två versioner: 16 GB, endast 3G och utan NFC, kostar CNY 1 999 (ca. 260 €), både i svart och vitt; 4G LTE för 2 499 CNY (drygt 320 €), även tillgänglig i guld. Priser och tillgänglighet för den internationella marknaden har ännu inte offentliggjorts. Under tiden lämnar vi den officiella presentationsvideon och en efterföljande som illustrerar driften av de två bakre fotografiska sensorerna.

Relaterade artiklar

Back to top button