Honor 6+ kommer att rabatteras med 100 € för Black Friday, och det kommer inte att vara ensamt!

Note: We hope you enjoy reading this article: Honor 6+ kommer att rabatteras med 100 € för Black Friday, och det kommer inte att vara ensamt!

FRÅN HEDER SPECIALERBJUDANDEN FÖR BLACK FRIDAY

Kunder som registrerar sig på vMall kommer att kunna dra nytta av en rabattkupong

Milano, 23 november 2015 – Vad kan vara bättre än att starta den naturliga shoppingsäsongen med ett oslagbart erbjudande från ett innovativt varumärke? Med anledning av Black Friday kommer Honor att lansera en spännande flashförsäljningskampanj på sin framgångsrika e-handelsplattform vMall. Black Friday är fredagen efter “Thanksgiving”, en dag då de flesta stora återförsäljare öppnar väldigt tidigt (och nyligen även under natten) för specialerbjudanden.

Kunder som registrerar sig på vMall kommer att ha rätt att få en rabattkupong på upp till 100 € vid registreringstillfället för att användas den 27 november för köp av utvalda Honor-smartphones, inklusive den senaste Honor 7. Black Friday-rean börjar 10:30 så långt lagret räcker.

Honor 7, designenheten i helt metall designad för digitala infödda, är designad för att användas enkelt med en hand och har innovativa och smarta funktioner. Dessa inkluderar multimediafunktioner som kan användas tack vare en dedikerad smart nyckel och en praktisk fingeravtrycksläsare.

vMall är den första officiella e-handelsplattformen för enheter från Honor och Huawei, som möjliggör köp av produkter och tillbehör och exklusiv tillgång till ett brett utbud av erbjudanden och förmåner. Tack vare vMall kan kunder köpa Honor- och Huawei-produkter till ett överkomligt pris, inklusive smartphones, surfplattor, smarta wearables och tillbehör. Bland de produkter som finns finns den numera välkända Honor 7. vMall tillhandahåller även kompletta produkterbjudanden av produkter/lösningar (t.ex. enhet + tillbehör + tjänster).

Relaterade artiklar

Back to top button