Honor 5C, vår förhandsvisning (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Honor 5C, vår förhandsvisning (foton och videor)

Honor 5C förhandsvisning – Vid sidan av den italienska presentationen av Honor 5C hade vi möjlighet att tillbringa lite tid i sällskap med lillebror till Huawei P9 Lite, med vilken den, som ni redan vet, delar de flesta tekniska egenskaperna.

Honor har lagt vikt vid olika aspekter av smarttelefonen: från Kirin 650-processor med byggprocess vid 16nm, kl 3 000 mAh batteri vilket tillsammans med företagets mjukvaruoptimeringar ska garantera utmärkt autonomi. Då har vi två kameror från 13 respektive 8 megapixlar bak och fram, och en metallkropp, med bakstycke tillverkat med material som härrör från luftfartenoch låt oss inte glömma två antenneren överst och en längst ned, för att alltid garantera en utmärkt mobilnätssignal.

LÄS ÄVEN: Honor 5C: funktioner, release och pris i Italien

På pappret parallellt med Huawei P9 Lite kommer naturligt, med tanke på att nettot av 1 GB RAM mindre och fingeravtrycksläsaren, Honor 5C har praktiskt taget samma datablad (men det senare är dubbelt SIM), men om de två smartphones har samma DNA eller inte kommer vi bara att ta reda på i recensionen.

För nu, njut av vår förhandsvisning.

Notera: priset för P9 Lite vi nämner i videon är gatuprisär prisskillnaden mellan de två smartphones 100 €.

Relaterade artiklar

Back to top button