Honor 5C certifierad i Kina och redo att lanseras. Ja, men var? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Honor 5C certifierad i Kina och redo att lanseras. Ja, men var? (Foto)

Ett par bilder på de opublicerade cirkulerade för kort tid sedan Honor 5C, smartphone från Huaweis dotterbolag som förväntas lanseras i slutet av månaden. För att bekräfta dess kommande ankomst har vi nu certifiering från Kina, vilket visar det på andra bilder, denna gång även kryddat med mer eller mindre kompletta specifikationer.

Vi har faktiskt inget sätt att bekräfta hans metallkroppmed fingeravtrycksläsare på baksidan, medan skärmen är lite större än förväntat: 5,2 ”, i upplösning full HD. Under huven hittar vi en processor åttakärnig processor på 2 GHz, vilket borde vara Kirin 650, tillsammans med 2 GB Bagge16 GB av internminne, kamera huvud 13 megapixel och sekundär 8; alla drivs av en batteri 2 900 mAh och med Android 6.0 Marshmallow förinstallerat.

LÄS ÄVEN: Huawei 7P: registrerat varumärke

Som redan nämnt talas det om lansering i april, runt den 28:e i månaden, och den hypotetiska pris på 999 yuan, eller cirka 135 €.

Vi påminner dig dock igen om att Honor 4C aldrig har anlänt till Italien (även om det har funnits en liknande), därför är sista ordet om denna Honor 5C ännu inte sagt, vilket du under tiden kan se på bilderna Nedan.

Relaterade artiklar

Back to top button