Honor 3C, recensionen av Gizchina.it

Tack vare den otroliga tekniska utvecklingen under de senaste åren är inte bara Top of the Range-enheterna utrustade med allt mer “kraftfulla” hårdvaruspecifikationer, utan också enheter som tillhör marknadens mellanklass har visat otrolig tillväxt, särskilt tack vare förslaget – från tillverkarna – av mycket intressanta lösningar ur kvalitets- / prisförhållandet.

Hur kan en tillverkare lyckas erövra rekordet i denna prisklass? Huawei försöker med sitt varumärke och i synnerhet med en smartphone till ett överkomligt pris men med intressanta tekniska egenskaper som Honor 3C.

Honor-3C

Honor 3C, recensionen av Gizchina.it

Om du inte vill missa alla våra exklusiva recensioner prenumerera på vår YouTube-kanal

HONOR 3c – Förpackning

Lådan med Honor 3C den presenteras i det typiska varumärket, en färg som omedelbart slår för sitt utseende och förmodligen särskilt den kvinnliga publiken.

Inbunden är också exakt densamma som andra enheter från tillverkaren, med varumärket i genomskinligt. Innehållet i paketet reserverar inga överraskningar med:

Honor 3C; sidoladdare med 1 A-utgång; USB – mikro-USB-kabel; hörlurar med 3,5 mm-uttag; 2300 mAH-batteri.

Mer och mer standardiserad utrustning, särskilt inom smarttelefonmarknadens mellanklass.

HONOR 3C – Tekniska specifikationer

Medan de flesta tillverkare, för att göra sina enheter mer attraktiva, strävar de efter att effektivisera hårdvarusidan till förmån för den estetiska, Honor 3C ser ut som en enhet. Faktiskt, även om Honor 3C är placerad som en mellanklass-smartphone, ombord hittar vi en MediaTek MT6582M Cortex-A7 fyrkärnig 1-3 GHz CPU, åtföljd av en Mali 400 MP2 GPU, båda drivs av en 2300 mAH.

Förvånansvärt hittar vi ben 2 GB RAM-minne, medan internt minne uppgår till 8 GB, utbyggbar via micro-SD upp till 32 GB.

De Visa är en enhet av 5 tum IPS HD med en upplösning på 1280 x 720 pixlar och en pixel per tum densitet lika med ett värde av 294PPI. Multimediasektorn kan istället räkna med en bakre kamera från 8 megapixlar, kan spela in video i FULLHD, och en 5 megapixels front.

Full anslutningssida med Wi-Fi b / g / n, Bluethoot 4.0, GPS, A-GPS, Wi-Fi Direct, HSPA +, och Dual Sim-teknik – dubbel beredskap.

Programvaran är fortfarande baserad på Android 4.2.2 Jelly Bean flankerad av användargränssnittet EMUI 2.0, även om det redan finns läckta ROM-filer online, varav vi kommer att presentera en förhandsgranskning under de kommande dagarna.

Slutligen är dimensionerna 139,5 x 71,5 x 9,2 mm tjock för en vikt, inklusive batteri, av 140 gram.

HONOR 3c – Design

Honor 3C det ser ut som en smartphone med ett avtagbart bakre bakskydd och byggt med en kropp helt i polykarbonat, vilket dock inte får enheten att känna vid beröring.Honor-3C

På framsidan har vi den stora skärmen från 5 tum IPS HD ovanför de främre soft touch-knapparna – – som inte är bakgrundsbelyst, så på kvällen blir det inte särskilt lätt att identifiera rätt softkey. Vi betonar också det i vibrations- eller tystläge försvinner vibrationsmatningen.

Honor-3C

Nuvarande, kanske överraskande, 5 megapixel främre kamera tillsammans med ljussensorn, närheten och den alltid välkomna meddelandedioden.

Honor-3C

På höger sida finns på / av-knappen och volymvippan.

Honor-3C

Vänster sida är helt ren och valet uppskattas verkligen när det gäller designrenhet.

Honor-3C

Nedan har vi kontakten för micro-usb-porten och huvudmikrofonen.

Honor-3C

Högst upp finns bara höljet för 3,5 mm-uttaget.

Honor-3C

På baksidan hittar vi huvudkamera från 8 megapixlar, något utskjutande från enhetens kropp, men skyddad av en ram målad i silverfärg. Uppenbarligen presentera LED-blixt tillsammans med den sekundära mikrofonen. Förutom logotypen Ära och systemhögtalaren nedan hittar vi inget annat.Honor-3C

DE skalmaterial Jag är helt inne polykarbonat, med en lätt glansig yta, inte särskilt lämplig för rengöringsfreakar eftersom det bakre bakstycket ofta behåller fingeravtryck. Framsidan är övervunnen av ett mineralglas, som också bestämt inte är särskilt oleofobt och därför kan behålla fingeravtryck.

Honor-3C

Ergonomi är bra! De vikt på 140 gram den är väl fördelad över hela ytan och greppet Honor 3C det kommer inte att vara ett problem alls, också tack vare den något sluttande designen på sidorna. Enhandsanvändning är inte precis bekväm, men det är verkligen inte omöjligt.

HONOR 3C – Dispaly

Ljus och skuggor på displayen av Honor 3C. Panelen är en enhet av 5 tum IPS HD och bildformat på 16: 9 med en upplösning på 1280 x 720 pixlar och en pixel per tum densitet på 294 ppi, vilket är över genomsnittet för smartphones i denna prisklass.

Honor-3C

De stora bristerna i Honor 3C de handlar om ljussensorn – som håller ljusstyrkan alltid låg och som är för lat för att ändra, hantera och anpassa sig till olika miljöförhållanden – och glaset som skyddar skärmen, för lite oleofobt och som rymmer för mycket fingeravtryck.

Inställningsmenyn låter dig justera färgtemperaturen, även om den automatiskt kalibreras på ett mycket fint och exakt sätt.

HONOR 3C-programvara

L ‘EMUI är ett eget operativsystem som är notoriskt rikt på anpassning och som ger all den orientaliska stil som nämns i väst Honor 3C åtnjuter. Även om vi står inför en enhet med Emotion UI 2.0, med anor från några år sedan, Honor 3C lyckas fortfarande erbjuda en bra grad av “användarvänlighet” och anpassning.

Honor-3C

Eftersom “hemmet kan räkna med ett flertal sidor eftersom det är bara härifrån som vi kan gå för att hantera våra applikationer, med tanke på att applikationslådan saknas. Hantering i mappar rekommenderas uppenbarligen, såvida du inte vill ha ett stort antal hemsidor fulla av applikationer.

Honor-3C

Även närvarande Smarta gester som låter dig interagera med applikationerna på enheten även när Honor 3C är i beredskap med skärmen avstängd.

Användargränssnittet lämnar dock en dålig smak i munnen eftersom det uppfattas att vi nu står inför en föråldrad programvara och närvaron av Android 4.2.2 Jelly Bean det hjälper inte att förbättra den här upplevelsen, långt ifrån.

Uppdateringen till versionen Android 4.4.2 KitKat med EMUI 3.0 lovades i december första halvåret 2015.

HONOR 3C – riktmärke

Som förväntat, begåvningen av Honor 3C har en fyrkärnig processor MediaTek MT6582M, en teknikbaserad lösning Cortex-A7 32-bitars med högsta klockfrekvens på 1,3 GHz, kopplat till ett grafikkort Mali 400 MP2 Och 2 GB RAM-minne.

Här är resultatet av de olika riktmärkena:

HONOR 3 – Antutu-riktmärke

HONOR 3C – Multimedia

Som redan nämnts är den bakre kameran utrustad med en sensor från 8 megapixlar vilket visar sig vara över förväntan. Bilderna är av kvalitet, oavsett om de visas på skärmen Honor 3C, som på en PC-skärm. Där optiken sticker ut finns på bilderna i makroläge, men det kan försvara bra även i bilder tagna i dåliga eller svåra ljusförhållanden.

Honor-3C

Även kameraapplikationen, även om den är enkel och funktionell, ger idén att använda en programvara som inte är uppdaterad från den grafiska aspekten. Särskilt märkbart är det intelligenta fotograferingsläget, som automatiskt justerar enhetens parametrar, och kommer också att aktiveraHDR när det är nödvändigt.

Honor 3C – 1080p videotest

Galleriet återbesöks i orientalisk stil med en mycket trevlig grafisk design. Utmärkt möjlighet att ställa in hur man grupperar multimediamaterial – att välja mellan Album, datum, plats och människor – finns inne i enheten.

Videoklippen spelas utan problem, flytningen är bra och ljudet och videon är synkroniserade.

De Musikspelare går hand i hand med galleriet, vad gäller användargränssnittet, alltid mycket trevligt och trevligt. Det är viktigt att betona förekomsten av utjämning DTS-ljud, uppskattade mer med ett bra par hörlurar (inte de som finns i paketet) än från den bakre högtalaren.

HONOR 3C – webbläsare

Webbläsaren är säkerhetskopierad med Google Chrome, allt mer prestanda och lyhörd med de senaste uppdateringarna.

Honor-3C

Internetsurfning är trevlig tack vare både skärmen med en adekvat diagonal och processorn som dock skapar huvudvärk bara när vi surfar på webbplatser som är rika på data och innehåll.

HONOR 3C – Autonomi och kontorsdel

Autonomin för Honor 3C är definitivt enhetens starka punkt. Den inte särskilt definierade skärmen och den icke-energiförbrukande processorn gör att du kan övervinna dagen för intensiv användning utan problem utan att behöva söka ständigt efter en laddare för att säkerställa smarttelefonens autonomi.

Honor-3C

Vårt stresstest inkluderar:

2 gmail-konton i push; 1 Facebook-konto som synkroniseras var 30: e minut; 1 Twitter-konto som synkroniseras var 30: e minut; intensiv användning av WhatsApp; cirka 40 minuters samtal; cirka 60 minuters webbsurfning, cirka 15 minuters fritid med spel.

Även om det inte är en smartphone som ägnas åt näringslivet, med Honor 3C vi kan räkna med en bra hantering av Office-filer tack vare WPS Office och ett välgjord kalenderapp-gränssnitt.

HONOR 3C – Slutsatser

Även om det inte är smarttelefonen för rengöring av freaks, köp av Honor 3C det rekommenderas definitivt för alla användare som letar efter en balanserad enhet i denna prisklass. DE 139 euro – på Amazon.co.uk – krävs för att köpa detta Honor 3C de är mer än motiverade av kamera, autonomi och data 2 GB RAM-minne ombord, vilket garanterar en god hantering av applikationer i bakgrunden.

Honor-3C

En nypa mer flytande skulle verkligen uppskattas och av denna anledning är vi övertygade om att med uppdateringsannonsen Android 4.4.2 KitKat med 3MUI 3.0 tillverkaren kan avhjälpa alla dessa små produktivitetsfel.

Relaterade artiklar

Back to top button