Honor 20 kikar ut i den första officiella bilden och vi upptäcker att det kommer att finnas en Moschino-upplaga (foto)

För ett par veckor sedan tillkännagav Honor det officiella presentationsdatumet för nästa topp i serien Honor 20. Evenemanget kommer att hållas, för första gången i historien om det kinesiska varumärket, i Europa, för att vara exakt i London den 21 maj – en tisdag (men kanske du redan vet detta om du är bra på att beräkna). För att öka spänningen har företaget släppt första officiella bilden av telefonen, som du kan beundra vid öppningen eller bekvämare i slutet av artikeln.

Detta är en närbild och delvis skott som visar bara toppen av smarttelefonen, med en reflektion som förresten täcker skärmen halvvägs. Genom att analysera detaljerna kan vi se att Honor har beslutat att överge det alltför mycket omtalade hacket för en lösning som är mer i linje med trenderna i denna del av 2019: hål i displayen. Inramningarna är tunna, men från vad vi vet kan funktionerna variera från modell till modell. Ja, för Honor har upprepade gånger fokuserat på nummer “4”, kanske med nya hänvisningar till fotografiska sensorer på baksidan eller kanske ville han antyda att det kommer att finnas fyra varianter i serien.

LÄS OCH: Samsung Galaxy Note 9 erbjuds på Amazon.it

Platsen Cnet det rapporterar faktiskt det det kommer att finnas en utgåva redigerad av Moschino, det välkända modehuset. Men till skillnad från samarbetet på Honor View 20 verkar varumärket i år ha haft större vikt för att forma telefonens utseende. Särskilt Moschino skulle ha valt färger, material och finish som pryder baksidan av Honor 20. Om du som oss är nyfiken på att veta mer, fortsätt följa oss för att hålla dig uppdaterad om kommande nyheter.

Källa: Cnet

Relaterade artiklar

Back to top button