Honor 10 visar sig fortfarande: bara bakifrån men du kanske gillar det ändå (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Honor 10 visar sig fortfarande: bara bakifrån men du kanske gillar det ändå (foto)

Vi började prata om Heder 10 för några dagar sedan, läckte in en påstådd bild av henne där vi i princip bara såg hack. Idag återvänder vi för att prata om att det fokuserar lite på design och mer på några av dess påstådda egenskaper hårdvara.

Enligt ny bilder som läckt ut på nätet som du kan se i vårt Galleri, Honor 10 annonserades i en kinesisk elektronikbutik. Reklampanelen visar enheten på baksidan av en konstig färga (det verkar för oss) blått med lila reflexer och en antydan, genom namnet skrivet längst ner, till trippel- backkamera. En annan detalj som slår oss ärfrånvaro av fingeravtrycksläsaren på baksidan.

På det andra fotot i galleriet förstår vi hur nästa Honor 10 har annonserats som en integrerad enhet med en display från 5,8 tum gränslös, 6 GB av RAM, 256 GB internt minne och SoC Kirin 970. Vi upprepar att vi inte har officiell information, men om dessa bekräftas att vi har rapporterat till dig så lovar Honor 10 mycket bra.

Vi kommer att återkomma för att uppdatera dig om denna framtida enhet så snart vi har nya detaljer som säkert kommer att följa med oss ​​fram till det förmodade presentationsdatumet som är satt till den 15 maj.

Relaterade artiklar

Back to top button