Honor 10: nu även tillgänglig i Italien, Glacier Grey-färgerna och den fantastiska Phantom Green

Note: We hope you enjoy reading this article: Honor 10: nu även tillgänglig i Italien, Glacier Grey-färgerna och den fantastiska Phantom Green

Vid tiden för den officiella presentationen hade Honor 10 bländad fans av smartphonevärlden tack vare dess toppspecifikationer, det mer än konkurrenskraftiga priset och det fantastiska iriserande färgerkunna skilja den från massan av modeller som är alltför lika varandra.

Men i Italien fick vi till en början bara nöja oss med den vackra blå färgen med violetta reflexer och den klassiska svarta. Men nu har Honor äntligen gjort sin nya toppmoderna smartphone tillgänglig även i de andra två färgernaförst utesluten: Glacier grå Och Phantom Green.

Det är en fin färgning, respektive isgråmed de numera varumärkesreflektionerna från den exklusiva Honor-serien och den fantastiska färgsättningen grön med iriserande blå reflektioner, som är ihopkopplad med Phantom Blue som redan är tillgängligt ett tag. De två nya färgerna är dock tillgängliga just nu endast i varianten med 4 GB RAM och 64 GB internminne.

Du kan köpa dem i den officiella butiken eller på auktoriserade återförsäljares försäljningsställen.

Relaterade artiklar

Back to top button