Honor 10 kommer officiellt att få Turbo GPU den 30 juli i Italien, goda nyheter även för Honor 9 och View 10

Note: We hope you enjoy reading this article: Honor 10 kommer officiellt att få Turbo GPU den 30 juli i Italien, goda nyheter även för Honor 9 och View 10

Honor meddelade officiellt ankomsten av mjukvaruuppdateringen som kommer att introducera GPU Turbo, vilket avsevärt skulle förbättra prestanda av enhetens grafikkort, för dess senaste topp i sortimentet, Honor 10. Den officiella lanseringen är planerad till nästa 30 juli i Italien föregås av en första testfas för några utvalda användare.

Några betatestarerekryterad under de första dagarna av juli bland ägarna till Honor 10, de kommer att prova GPU Turbo börjar med nästa 15 juli. Efter testfasen bör alla italienska ägare av Honor 10 få den officiella mjukvaruuppdateringen, som avsevärt borde optimera prestandan för enhetens GPU: Honor ger en 60 % ökad effektivitet av den grafiska utarbetningen och en 30 % minskning av energiförbrukningen jämfört med vad som händer nu.

Turbo GPU bör göra skillnad under specifika situationer som till exempel sessioner av spelandeapplikationer i förstärkt verklighet eller virtuell.

Dessutom har det kinesiska företaget meddelat att det efter den officiella releasen av GPU Turbo for Honor 10 är förväntade sig detsamma även för Honor 10 View och Honor 9.

Relaterade artiklar

Back to top button