Honor 10 kommer officiellt att anlända till Kina den 19 april och kommer att vara lika gnistrande som Huawei P20

Note: We hope you enjoy reading this article: Honor 10 kommer officiellt att anlända till Kina den 19 april och kommer att vara lika gnistrande som Huawei P20

Vi har äntligen ett exakt datum: den helt nya Honor 10 kommer officiellt presenterat i Kina nästa 19 aprilsamma dag som Motorola kommer att presentera familjerna Moto G6 och Moto E5.

Sammanträffandet är förmodligen ett resultat av slumpen, med tanke på att det borde vara produkter av ett helt annat sortiment. Om de nya Motorola-märkta smartphonesen placeras mellan ingångsnivån och medelintervallet, vill Honor utmana övre delen av intervallet med specifikationer på hög nivå och exklusiva funktioner.

Så vitt vi vet hittills kan Honor 10 ha en skärm från 5,8 tum med det nu oundvikliga hackSoC Kirin 970 Och dubbelkamera från 20 + 12 MP, liknande den för nya Huawei P20. Det senaste Huawei-flaggskeppet – som, kom ihåg, är ägaren till Honor – kan vara en riktig inspirationskälla för nya Honor, som också borde komma i den exklusiva färgen Skymning visas också i pressinbjudningarna.

Förmodligen presentationen av 19 april kommer endast att reserveras för den kinesiska marknaden, medan den är i Europa ytterligare ett dedikerat evenemang kommer att anordnas för 15 maj.

Innehållet förändras dock inte mycket: Honor 10 är nu redo att debutera och kan bli en mycket intressant enhet.

Relaterade artiklar

Back to top button