HomePower 2, den nya bärbara solgeneratorn

Generark släppte just HomePower 2-generatorn på Kickstarter. standby generator utformad för nödsituationer. Detta höga eltorn ger dig otaliga sätt att ansluta, inklusive att ansluta till elnätet. 110 volt AC-drivna enheter och en mängd olika DC-uttag inklusive USB-A, USB-C och biluttag. Laddning sker med hjälp av en automatisk adapter, solpanel eller genom att koppla in i ett uttag. Dessutom, i avsaknad av ström, kommer det inte att vara några problem, eftersom enheten kan lagra energi i upp till ett år. Om du bidrar till projektet kommer de första 25 att kunna få en generator för 1 399 $, även om det finns andra erbjudanden som kan få en för 1 899 $ eller 2 299 $, vilket höjer priset för olika modeller till 3 699 $. 5 598 eller 9 297 dollar. Pris.

Generark hävdar att hans HomePower 2 kommer att ge tillräckligt med energi i sju dagar och kommer att kunna arbeta med hushållsapparater och teknik, såväl som kritiska medicinska apparater, elverktyg etc. Överraskande nog kan du också ladda din elbil. Dessutom ingår bärbara solpaneler.

SolarPower 2 erbjuder 50 % mer energiomvandlingseffektivitet än traditionella solpaneler, vilket gör att du kan använda och omvandla solens strålar på kortare tid. Den här enheten är också ett nytt sätt att spara energi genom att använda solljus. Tillsammans med HomePower 2 Battery Recovery Power Station kan den driva ett brett utbud av teknik och anordningar.

En enhet med stor potential

Även om det alltid är bra att vara förberedd på en nödsituation, har den här enheten också stor potential för autonomt liv och husbilsliv. Du kan ansluta ett hemmakontor, inklusive en bärbar dator och skrivare, eller använda den för att koppla in en kaffebryggare, brödrost eller liten bärbar värmare.

HomePower2

HomePower 2 kommer med två modeller , alla kan välja den som fungerar bäst för deras familj: från 1566 kWh Starter eller 2060 kWh Plus. HomePower 2 – Plus levererar 2200 watt och 4400 watt kontinuerlig uteffekt vid 110 volt eller 60 hertz pulseffekt, vilket kan driva 99 % av hushållsapparaterna. Använd 20 amp-uttag för att driva delade köks- och badrumsapparater som en multikokare och hårtork.

Generator som ger effektiv energi

HomePower 2 tillverkar renare, Smidigare, tystare och mer pålitlig el för mer bekväm och problemfri drift av hushållsapparater och elektroniska enheter. Effekten är steglöst justerbar och omkopplingsbar för att driva många vanliga enheter som TV-apparater, LED-lampor, mikrovågsugnar, laserskrivare, instrument med variabel hastighet och mer.

HomePower2

Generarks vision är fokuserad på samarbete för att säkerställa skydd och anslutning ditt samhälle. En del av att skydda denna gemenskap är att utbilda varandra om klimatförändringar och hur vi kan påverka dem genom enkla livsstilsförändringar som återvinning, gröna produkter och solenergi.