‘homeOS’-läcka, HomeRun 2, Nanoleaf Elements Wood Look på HomeKit Insider

Den här veckan på HomeKit Insider-podden är den efterlängtade HomeRun 2-appen nu officiellt tillgänglig, liksom Nanoleafs nya smarta ljus med träeffekt. Och bland veckans många HomeKit-läckor finns “homeOS” och Ikeas nya Sonos-högtalare.

Vi kunde inte motstå att locka dig den sista med en fullständig recension av HomeRun 2, men nu är det ute för dig att prova också. HomeRun 2 är en app som låter dig lägga till dynamiska HomeKit-komplikationer till din Apple Watch-tavla, eller widgets till din hemskärm. Den här gången har utvecklaren Aaron Pearce exklusivt delat med sig av djupt intressant statistik om hur många som laddade ner appen – och hur mycket de också betalade.

Det här avsnittets stora recension handlar dock om de nysläppta Nanoleaf Elements Wood Look Hexagons. De är en ny smart lampa som stöder HomeKit och tar utseendet av träpaneler snarare än en smart hemprodukt.

Då är det dags för produkter som inte har annonserats ännu — eller åtminstone inte officiellt. Ikea hade inte för avsikt att avslöja sin nya bildramshögtalare, gjord i samarbete med Sonos, men noteringen gick upp tidigt på sin sajt. Så nu vet vi också att den kommer att stödja AirPlay 2, och att den kommer att kosta $199 när den släpps på rätt sätt.

Lagom till WWDC 2021 keynote cirkulerade rykten om ett helt nytt operativsystem från Apple. En jobbannons hänvisade till “homeOS” – och hänvisade till det två gånger – innan Apple ändrade det.

Följ hela WWDC 2021 med omfattande bevakning av det veckolånga evenemanget från 7 juni till 11 juni, inklusive detaljer om iOS 15, iPadOS 15, watchOS 8, macOS Monterey och mer.

Relaterade artiklar

Back to top button