Högkvalitativa och pålitliga snabbladdare för smartphones –

Om ovanstående kombination inte är tillgänglig är det inte möjligt utnyttja användningen av den för närvarande utvecklade metoden för att öka autonomin för smartphones och surfplattor, eftersom det för närvarande är tekniskt omöjligt att öka batteriladdningen i vissa storlekar. Därför anser vi att det är viktigt. så att det alltid finns ett extra tillbehör att till exempel gå ut med honom från huset.

Snabbladdare är viktiga idag

Utan tvekan var uppkomsten av dessa alternativ, tillsammans med teknologier som de som utvecklats av Qualcomm (Qi), en vändpunkt i användningen av smartphones och surfplattor. Anledningen är att med rätt tillbehör kan du dra fördel av processer där efter en halvtimme är mer än hälften av batteriet laddat igen … Och detta gör att du till exempel kan undvika begränsningar när det kommer till att titta på multimediainnehåll och, naturligtvis, spel.

Faktum är att för att välja en av snabbladdarna på marknaden, och den är av god kvalitet, måste du kontrollera att strömmen den genererar är 45W eller mer … På så sätt kan du vara säker på att du alltid kan få ut det mesta av din terminal och till och med använda tillbehöret med bärbara datorer som stöder USB Type C-laddning (du måste se till att enheten är Power Delivery-kompatibel för det). …

  • Vi lämnar en lista med några detaljer vilket vi anser är viktigt för att kontrollera och se till att du köper en produkt av god kvalitet. Här är de:
  • Inkludera minst en USB Type-C-port, vilket är den nuvarande standarden. Men det är inte dåligt om du har andra alternativ som typ A.
  • Möjliggör skyddsteknik så att det inte finns någon risk när den används med alla typer av enheter. De viktigaste av dessa är självmodulering av effekt och reglering av höga temperaturer.
  • Se till att måtten är små, speciellt om du köper en av de snabbaste laddarna på marknaden.

Med tanke på allt detta är det normalt att du får en produkt av god kvalitet och naturligtvis kommer den att vara användbar under lång tid. Var försiktig, kabeln du använder är lika viktig eftersom den inte är bra, du kan ha något problem,

Alternativen tycker vi att du ska köpa

Det här är en lista över snabbladdare som vi tycker att du bör ta hänsyn till eftersom de alla är 45W eller mer (och det finns några överraskningar). Med dem alla kommer du att vara säker på det du har rätt Du kan också handla online på Amazon.

Samsung PD 45W

Detta är en enkel laddare, men den saknar inte kvalitet och, ännu viktigare, dess tillförlitlighet är utmärkt. På grund av sin lilla storlek är det ett av de idealiska alternativen när du reser. Anslutningen är en USB Type-C-port och 45W effekt.

AUKEY Omnia

Ett bra köpalternativ där du hittar två USB-portar, varav en är Type C, som kan köras samtidigt med en total effekt på 65W. Tack vare sin utmärkta kvalitet och ganska attraktiva design är detta ett av alternativen som kan användas med bärbara datorer utan problem.

Ankare PowerPort Atom III

En nyfiken variant som är speciellt designad för användning på bord, eftersom dess design är platt. Det bästa med denna adapter är att den har ett stort antal portar och inkluderar proprietär IQ-teknik, som är den mest pålitliga och effektiva. Deras kompatibilitet är utmärkt.

UGREEN USB C laddare

Den goda effekten hos denna modell, 66W, är en intressant siffra, så du kan använda den med nästan all utrustning på marknaden … inklusive bärbara datorer. Två USB Type-C-portar ingår, vilket gör att detta tillbehör ger utmärkt användbarhet.

CHOETECH laddare

Kort sagt, vad den här enheten erbjuder, eftersom den är en av de mest kraftfulla snabbladdarna av alla utvalda: den når 100W, en skam. Detta är för övrigt vad som uppskattas när man använder sina två USB-portar: bra design och dimensioner, det är ett bra val att köpa.

PD MiliPow laddare

Ytterligare en möjlighet som har kraften att ge och ta när den når samma nivå som den tidigare modellen. Det fantastiska är att den inkluderar en nyfiken rund LED som låter dig veta i vilket tillstånd den fungerar och naturligtvis inkluderar ett stort antal tekniker för att säkerställa tillförlitlig drift.

Baseus laddare

Bakom den märkliga avlånga designen finns en modell som erbjuder intressanta alternativ, som tre USB-portar, varav en är Type C. Med 65W effekt passar den perfekt, och sanningen är att den var ganska bekväm på den tiden. bär i ryggsäcken.

RAMPOW laddare

Effekten på 45W tillåter användningen av denna svarta modell, vilket är ganska iögonfallande. Den är kompatibel med Power Delivery 3.0-teknik, så du kan använda den med bärbara datorer utan problem, vilket är ett utmärkt extraalternativ. Ett köp att ha i åtanke.

SUPERNATT Yta

Först och främst enkelhet, eftersom detta till exempel är en modell som bara har en USB Type-C-port, men den fungerar med fullständig tillförlitlighet. Dess kompatibilitet är utmärkt och det är ett alternativ som gör att den kan användas med specifika modeller som Microsofts yta.

Laboratorieladdare Hjälpare

Du kommer inte hitta några problem med denna modell, som är en av de effektiva bland alla snabbladdare som vi har valt ut för den här listan. Med 45W positiv effekt och skyddsteknik är den medföljande kabeln 1,8 meter lång … så den är särskilt lång.

Relaterade artiklar

Back to top button