HMD Global tar till Chile den nya Nokia 7.1 med PureDisplay-skärm och dubbelkamera med ZEISS-optik –

Vi har goda nyheter för oss alla som är fans av mobiltelefoner. Nokia, som HMD Global har tagit en ny modell till vårt land.

Det handlar om det nya Nokia 7.1, den första modellen som innehåller teknik PureDisplay på sin 5,84-tums IPS LCD-skärm med Full HD + -upplösning och bildförhållande 19: 9. Det är också kompatibelt med HDR10 kan konvertera SDR-innehåll till HDR i realtid.

I kamerasektionen hittar vi två huvudsensorer av 12 och 5 megapixlar med ZEISS-optik att ta de bästa bilderna med effekten “bokeh”, Förutom att ha HDR-stöd och ett nytt Pro-läge för att manuellt styra kamerans tekniska inställningar. Det har också förmågan att spela in 4K 30 fps-video med högkvalitativt Nokia 360 ° rumsligt ljud och den har elektronisk stabiliserings-EIS.

Inuti hittar vi en processor Qualcomm Snapdragon 636 som åtföljs av 4 GB RAM och upp till 64 GB intern lagring kan utökas med MicroSD-kort. Allt drivs av Android 8.1 Oreo och väntar på Android 9 Pie och under Android One-programmet.

Den har NFC för betalningar med Google Pay, USB Type-C-port, FM-radio, bakre fingeravtrycksläsare, Bluetooth 5.0 och har en 3,5 mm-kontakt för hörlurar. Den har en storlek som passar lika lätt i fickan som i din hand. En känsla av soliditet löper genom hela teamet tack vare aluminiummetallramen exakt huggen med en numerisk kontrollmaskin (CNC) och den gjutna metallkärnan.

Maurizio Angelone, vice vd för Amerika vid HMD Global, kommenterade: ”Nästan två tredjedelar av videorna över hela världen visas på mobila enheter[i]Därför introducerade vi vår PureDisplay-skärmteknik för att ge en överlägsen tittarupplevelse på en smartphone. Nokia 7.1 erbjuder omvandling av SDR till HDR i realtid, vilket innebär att du kan uppleva underhållning i HDR-kvalitet, även om ditt innehåll inte är det.

Vi tror att den bästa kameran är den du bär med dig, så vi har utformat en ny bildupplevelse med ZEISS Optics med snabb autofokus med 2PD-teknik för att ta fantastiska HDR-foton. Vi är glada att kunna erbjuda alla chilenare en unik premiumupplevelse i samarbete med klassens bästa partners för att leverera en enastående smartphone till ett bra pris.“, Avslutade han.

Den nya Nokia 7.1 finns tillgänglig i dag i Falabella-butiker i sin version med 4 GB RAM och 64 GB lagringsutrymme. Dess pris är CLP $ 279,990.

Via pressmeddelande – HMD Global

Relaterade artiklar

Back to top button